reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
A ja nie mam już siły patrzeć na siebie w obecnej wadze ;) a tak poważniej - wisi i w szafie i gnije tyle fajnych ciuchów... tęsknię za nimi :tak:
Alusia - na razie jest dość zimno, poczekaj, aż zrobi się prawdziwe lato, wtedy człowiekowi mniej się chce jeść. Ja już w ubiegłym roku w sierpniu byłam na dobrej drodze: ważyłam 77 kg i... znów przytyłam do tych 85 ://// teraz już nie odpuszczę.

Alusia nawet się nie waż :evil: bo Cie postraszę jak Mateuszkową ostatnio :-p
Fajna z Ciebie babeczka, nóżki masz zgrabne a nad brzuszkiem można popracować i będzie git :tak:

Kropeczka czyli to Ty o 16 kg lżejsza tak ? Bo niezła laska na tym zdjęciu

A co do wyjazdów bezdzietnych, to nie dla mnie bo jakoś wtedy źle się czuję :no: nie umiałabym wypoczywać bez córci.

No a zumba taka jest, że całe ciało od razu się rusza.
Alusia ja ściągałam sobie filmy z zumba z chomika, ale na you tube też masz sporo.

miałam nie pisać.. ale..

nie da się!!!
wy, wy, wy niedobre!!! :-p:-p:-p:-p

Kropeczko Ty chudzino!!!! to jak nie teraz tak wyglądasz to jak ?? aha, masz dłuższe wlosy :-p:-p

Alusia te zdj nie da sie otworzyć, ja chce zobaczyć!!!:-:)-:)-:)-:)-( obie zrezygnujmy, dziewczyny tez pojda i bedzie "super" ... oj tam, oj tam.,. ja już nie wiem co z sobą mam, moje diety NIE ISTNIEJĄ! dziś paczka chipsow i pół czek irish cream... :confused2::confused2::confused2: nie chcem ale muszem - woła mój żołądek..

Edysiek ja jakoś do tej zumby przekonac się nie mogę.. :eek::eek:

Mateuszkowa - ja też się nie mogłam przekonać do zumby, jakieś wygibasy... ale ja nie mogę nie ruszać się codziennie, a przy tej pogodzie - nie będę latać gdzieś w deszczu, zaraz przypląta mi się jakieś grypsko, no i z dzieciem nie ma kto zostać, moja mama opiekuje się też córką mojego brata.
Włączyłam dziś lapka na youtube z zumbą ale bez dźwięku, a na uszach miałam MPeka, no nie mów, że taki numer Cię nie rusza z miejsca:
Beautiful Things by Andain Full Video HQ - YouTube

Ja nie mogę przy tym usiedzieć... a wyglądam tak, jak na zdjęciu, ale bez pasemek, całe włosy ciemne no i dodaj do tego jakieś 16 kg :tak:

jestes! poszłam tylko kupe zmienic małemu heheh i już 3 posty :*

Alusia, jaka Ty masz twarz śliczną :-)) uda mamy takie same, bez dwóch zmian, a brzusio...hmmm..no własnie nad nim trzeba się skupić, to co z tym hula hop Twoim ????

Edysiek BB jest jak czekolada :-D:-D:-D

kropeczka no nie rusza:eek::eek::eek: mogłabym to sluchac w samochodzie jadąc gdzieś w sina dal..kurde zastała mi sie dupa :eek::eek::eek: niech ten deszcz odejdzie precz i ide biegać!!

edit: Alusia najlepsza jest ta raczka twojego synka na 2 zdj ;D :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to na pewno Mateuszkowa masz jakieś inne, swoje numerki, które Cię kręcą! Nie mylić z numerkami, które można wyczyniać z mężem ;p;p;p
Natomiast samej zumby nie wykonywałam tak, jak w Ytube, robiłam co chciałam, wszystkie narożne ściany łączące przedpokój z pozostałymi pokojami, to były moje "rury" - hahahahah, panie z klubów nocnych mogą do mnie przyjść na korepetycje ;-);-);-)
Alusia - która z nas po urodzeniu dziecka nie miała brzuszka? ja też mam, zwłaszcza, jak się nawpycham na maksa to wystaje mi taki 4 miesiąc ciąży...:szok: u Ciebie jakieś 10 kg mniej i będziesz taka chudzinka jak ja na tym zdjęciu albo i większa! Pyszczuś - śliczny!
Idę kąpać dzieciątko, później zajrzę do Was, tylko nie naprodukujcie znów 6 stron... ;p
Edysiek - racja, jak mnie nie ma w domu tak jak dziś do 13-stej, to nic tylko myślałam po powrocie, jak tu zajrzeć na chwilkę do Was... jak czekolada, faktycznie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kropeczka nie no masz racje, ale ja taka rurowa nie jestem ( chyba?? :p ) co najwyżej szybe z kabiny zmieniałam na rure przed mężem buahahahahah dobra cicho już :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p zaczne biegac to się wyzwole, kiedys biegalam na zawodach - moj dystans 300 metrów :tak::tak:

Do góry