reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ja też jestem co do tego żeby założyć grupe i tam wstawiać takie zdjecia bo tutaj trzeba usunąć i nie wszystkie mają możliwosc zobaczyc i ocenić. A napewno mniej będziemy się czuły skrępowane jeśli tylko my bedziemy oglądać takie zdjęcia.

Jolit@ to ja zaczne od dzisiaj kręcić od jutra dieta i koniec !!

Aaaa jak macie możliwosc to golądajcie dzisiaj Uwage na TVN bo będzie o psie na skrzyżowaniu :)

reklama
Edysiek jestem za:tak:

mój synek już śpi :-) ja chyba zaraz pójde się wyszorować :-Dmiałam nadzieje, na romantyczny wieczór ale najnormalniej mi sie nie chce :eek: a może to nie normalne ??

Jolit@ jak stoję to jest ok, ale jak siedzę to od razu fałdka się robi.
No i chciałabym żeby był jedrniejszy i wogóle, ale i tak już nie jest źle.
Jak każda z nas mam jakieś ale do swojego wygladu
ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

no to czekam na odpowiedź w sprawie grupy i rozumiem, że wszystkie tu obecnie piszące miałyby w niej być ?

Mateuszkowa u mnie też chlopaki już spią.
Ja też liczyłam na miły wieczor ale moj pojechał po motor i jak dzwonił to mnie wkurzył to niech spada !!

Alusia hahaha a co on zrobił znowu ??;-)) niedobry pan mąż.. mój mnie tez wkurzać zaczął.. :confused2::confused2:

bo to jest tak:
wiecie o czym marzy każda dziewczyna?
nie o idealnym chłopaku
o tym, żeby jeść tyle słodkiego ile chce i nie tyć
hihihihihihih ;-)

Mateuszkowa, zdjęcie z Maksiem to tak dla porównania wstawiłam. :D Żeby widać troche tam było jakie monstrum ze mnie było. :D Co do blondu to wiem. Ogólnie jestem ciemny blond tak naturalnie, ale lepiej się czuje w ciemniejszych. : P Ogólnie w ciemniejszych włosach wyglądam super, ale w lato jak jestem opalona. : P Ogólnie to ja jestem blada jak ściana biała.

Edysiek, śliczne masz ciało! Też bym chciała być taka chudzinka. : <

Alusia, najgorsze jest to, że ja sama tego nie widze! XD

Jolita, bułgar ma na imię Aleksandar. : ) Czemu bezimienny, może będzie ojcem moich kolejnych dzieci, hahaha. ^^

Ostatnia edycja:
Ja tam dzisiaj na nic nie licze, bo jak mój wróci z pracy to ja juz będę lulać :tak: Musze jeszcze weekend odespać.
Wczoraj w nocy nie mogłam spać, bo mnie tak nogi bolały. Nawet śnilo mi się, że nie mogę chodzić, bo mnie noga boli :rofl2:

Toxi i tak chyba Bułgar juz pozostanie Bułgarem :-)

Alusia ogladam Uwagę no i piszę

Ja już dzisiaj nie jem kolacji, bo sie ciastem objadłam, weselnym a jakby :tak:
Jeszcze mięcha dali, to i dziś i jutro nie muszę gotować ;-)

Toxi tak sie przyjrzałam Twoim zdjęciom i chyba najlepiej wyglądasz w takim kolorze wlosów jaki masz w awatarku :tak: Taki pomiedzy, nie za jasny, nie za ciemny.

Idę sie kąpać, pa.

reklama
Edysiek, w takim najlepiej się czuje. Ale takiego nie da się chyba kupić. Na bardzo ciemny blond albo capuccino farbuje i potem do takiego się zmywa. Nawet jak jaśniejsze kupywałam to były ciemniejsze od tego co mam na awatarze. : P

Do góry