M
Mateuszkowa
Gość
Toxi tak, tak, żaden Aleksandar tylko Bułgar i już
a mi się marzy takie cappuccino na włosach, ale jestem strasznie blada - jak Ty i jak już mam odrosty teraz to wyglądam tak starzej, mroczniej i tak anemicznie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w sumie się ciesze ze swojej karnacji. Ale w lato chciałabym się ładnie opalić zawsze, ale słońce tak ciężko mnie chwyta, że ehhh.. 

wyłączyłam, i zaczęłam zasypiać, a on za 5 minut znów włączył alarm 
poza tym jasna karnacja jest w modzie, to trend przeciwstarzeniowy i są kobiety, które chronią skórę przed działaniem słońca: A. Jolie, B. Pieńkowska i setki innych. Poszukajcie zmarszczek na swojej Twarzy, o ile wogóle je znajdziecie...
i z jakiej wagi zaczęłaś start? bo nie masz suwaczka. fałdka na brzuszku... mh... jak jesteś/jesteście dla siebie takie terrorystki, to zacznijcie może jadać po miseczce jagód (600kcal) jak wymieniona wyżej A. Jolie....
Guptaski z Was straszne.
ja tylko miałam deski w środku sofy do wymiany, ale żeby aż szyba...???
Ja też byłam dobra w szkole na krótkie dystansy, 100m to był mój żywioł, dlatego tak ciężko mi się zmotywować do biegania poza domem. Poza tym musiałabym z kimś, bo wokoło same ruchliwe ulice, setki samochodów, a tam się duszę. Między domkami (jest u mnie tego więcej niż bloków) też jakaś ciasnota, a nad stawami, którymi otoczona jest cała moja wieś i w lesie nad zaporą - niebezpiecznie samej. Nie żebym nie lubiła przygód, ale...;-)
ale nie ma to, jak Was poczytać, więc wstawajcie, bo u mnie działa wypite mleko i idę spać 

Kolor włosów widziałyście, ja niby farbuję ale jest to bardziej odświeżanie mego naturalnego koloru bo odrostów w ogóle nie widać
I z opalaniem Kropeczko mam tak samo, szybko na czekoladkę mnie słońce łapie
dlatego częściej teraz unikam latem słońca, bo jak miałam naście lat to wyglądało fajnie ale teraz nie bardzo już mi się podoba;-)
nie lubie sie opalac na sloncu,od razu jestem cala spocona,goraco mi itp. w solarium wystarczy,ze pomecze sie 15 minut,ale pora z tym skonczyc ,bo juz jakies 6 lat z solary korzystam 
tylko,juz nikt kto mnie zna tego nie widzi ...a nawet i ten co mnie nie zna
raz w tygodniu 15 minut mnie przeciez nie strzaska na mahon
dzisiaj trzeba to naprawic ...