gaja23
multimama '02 '06 '10
OKi,no ale teraz fotki nikt nie widzial oprocz Mateuszkoweja nas tu wiecej ;-)
no wiem ale jakos tak nie chciałam na dłużej wklejać

Toxi ja własnie zjadłam makaronu z groszkiem, czuję się pełna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OKi,no ale teraz fotki nikt nie widzial oprocz Mateuszkoweja nas tu wiecej ;-)

i gołym okiem było widać. Ale jakoś nad wodą normalnie się rozbierałam, choć wstyd czasem było.
jeszcze nic nie zrobilam... ale ja mam te dni tak rozregulowane przez te przedszkole...musze w rytm wpasc ...ale to dopiero jak sie mloda zaklimatyzuje,bo tak to sie boje cokolwiek zaczynac ze stresu ze zaraz dostane telefon by po nia przyjechac...eh,nie lubie :/ Tak to rano wstawalysmy ,Maja pila mleko ja kawe itd. nasze codzienne czynnosci pokolei a teraz wszystko nie tak :/
Ale i tak podziwiam, że wstawiłaś takie. xD Ja bym jeszcze się chyba nie odważyła. Ale nie przez figure tylko przez skóre. Na zdjęciach wychodze biała jak ściana, w ogóle ze mnie taka "córka młynarza" haha. 

ileś ta znowu napisały :-)

narcyzm pełen dla tej wagi, od dziś zaczynam dietę zgodną z gr krwi, bo -1/2 kg od świąt to dla mnie żaden rarytas i nie zmieniam suwaka na tą miernotę :/ Po lekturze nowej diety jestem w szoku, ile zakazanych potraw i w jakiej ilości spożywałam do tej pory np. pomidory, rzodkiewka, cynamon, pieprz, granaty i wędzony łosoś
no i też faktycznie:starość, nie radość, znam siebie, i wiem, że do tej pory łatwiej było zgubić kg; zdjęcie? ależ proszę
moją aktualną zobaczycie, przy 70 kg
- pozumbowałam przez 75 minut
w skrócie: nie chciałabym tego oglądać na DVD
to jest fantastyczne, rusza się całe ciało, można taaaaakie cuda przy tym wyprawiać 
tak Alusiu, to ja, za jakieś 16 kg