reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa a Ty chodzisz biegać na podryw przy okazji widze
:-):-):-) ja jak biegam to czasami spotkam jędną osobe ale to każdego dnia inną :)

Jolit@ to dobrze że mimo wszystko mała zostałą w przedszkolu. Mam nadzieje że da rade wytrzymać do końca ;* trzymam kciuki ;) a i dziękuje za miłe słowo :) ja jakoś nie moge się przyzwyczaić do jasnych włosów ale no :-)

reklama
Alusia a co się będe :p przyjemne z pożytecznym tylko niestety a może stety lsniąca obrączka na palcu, która bardzo widać zdradza mnie :p

Toxi własnie jak twój książe ? ;-)

Jolit@ a może sposób z pluszakiem ? kup jej jakiegos misia z plecaczkiem czy coś, który tez będzie chodził z nią do przedszkola - do swojego misiowego, bawil się z innymi misiami, ona będzie się nim opiekować dbac o niego, będą razem jeść posiłki i zapewnij ją, że skoro misiu jest uśmiechnięty i chętnie chodzi do przedszkola bo ma tam przyjaciół i wiem, że jakby coś sie działo to może jej powiedzieć, to ona może zrobic tak samo :-) hm ?

edit: Jolit@ cos dla uspokojenia http://ddwloclawek.pl/pl/17_zapytaj...ko_by_bez_placzu_chodzilo_do_przedszkola.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa ja poki co nie chodze w obrączce to moge podrywać :p ale nikt nawet nie chce spojrzeć na taką grubaske :((

Jolit@ może właśnie sprobuj to co mowi Mateuszkowa? :*

Alusia Ty masz rudzielca a on zawsze przyciaga! jest sexi bardzo ;-))) co mąż mówi na ten kolorek ??
na mnie tez nie patrzą więc jesteśmy razem ;-)

Mateuszkowa no chciał żebym miała blond ale teraz jak mam ten rudy to stwierdził że teraz to go dopiero podniecam ha ha ;))

Miejmy nadzieje :)) poki co na drugie śniadanie wypiłam sok marchwiowy :)) a na obiad zrobie sobie jajka sadzone tylko nie wiem z czym je zjem :) i ile ich :p

reklama
Do góry