reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Toxi ale Ci zazdroszcze tych bukietów ;)) ;)) ciesz się kochana i korzystaj z tego że jest taki cudowny !!
A Ty mi narobiłaś ochoty na sałątke z fetą i Oliwkami ;)) zrobie sobie w weekend ;))

reklama
Toxi o rajuuuuuuuuu ale czad, zazdroszcze Ci!! kurka, że ten mój facet po tylu latach już nie jest skory na akie gesty, kwiaty dostaje owszem ale nie w takich ilościach..

Chleb tostowy dla leniwych przepis | Kotlet.tv przepis na chleb, prosty bardzo bez wydziwiania, bo potrzebowałam dla dziecka

Alusia ja już wszamałam moje dwa jajca na obiad tym razem na półtwardo na chlebie musli i do tego obowiązkowa maślanka:-D

Ja już wrzuciłam na patelnie teraz jakieś 15 mniut i gotowe ;) zrobiłam troszke ziemniaczkow to i chłopaki ze mną zjedzą ;))

W każdym bądź razie Dziewczyny, wiem, że to się skończy. Początki zawsze są piękne, u jednych bardziej u drugich mniej, ale zawsze. : D

Mateuszkowa, spróbuje zrobić ten chleb. : D

Alusia, jesteśmy kwita. : D hah.

Właśnie! Dziś rano się tak ważyłam i ważyłam no i zobaczyłam 1 kg na minusie. :-D i zrobiłam sobie strażnika fitness. :tak:

Właśnie co to ten strażnik? To może my sobie Mateuszkowa też zrobimy?? ;))

Toxi gratuluje 1kg mniej ;* a jak schudniesz te 7 kg jeszcze to nie znikniesz chudzino?

Alusia, nie zniknę. : ) Wtedy pomyślę czy mam siłę schudnąć do moich 55 kg przed ciążowych. : D

Mateuszkowa, no bałam się, ale w sumie nic takiego nie dietetycznego nie jadłam. Dużo jogurtów i takich tam. : P

Nooo na dieta.pl zauważyłam, że jest ten strażnik fitness. Tam się jednostke wybiera, m, km, minuty itd. w sumie jakbym tylko biegała to bym km sobie wzięła, ale jak to ze mną różnie bywa to mi odpowiadają minuty bardziej. : P Fajna sprawa. : D

hmmm a ja myślę, czy by krokomierza nie kupić sobie z licznikiem kalorii, dystansu itp. - chyba wiekszość ma takie opcje..
bo telefonu nie mam gdzie schować jak biegam

Mateuszkowa ja też nad tym myśle tylko czekam na wypłąte czyli na 10 maja ;))

Toxi dzieki :* zrobiłam sobie w minutach :))

Dziewczyny uciekam bo mąz wrócił z pracy :* Będe znowu popołudniu :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
też mam hahaha ale tych suwaczków tyle, że sie nie mieszcza mi :-p:-p:-p
policzyłam od czwartku, czyli od kiedy biegam :tak::tak:

no ja się pewnie posile nieszczęsną kredytową..eh..........

Do góry