reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

kurka Alusia trzeba było mówić odrazu ;D hehehe nie wiem czy ja mam ta ulotke bo mi koleżanka napisała tylko na fb co i jak bo chyba nie miała wyśle Ci na pw

ja zjadłam znowu te nieszczęsne biszkopty

reklama
wysłałam mam nadzieję, że cos z tego zrozumiesz bo miałam problem z kopiowaniem :/ i po 1 linijce musiałam grrr.. Alusia a pół paczki biszkoptów to nie byle co..cos mi sie "gastrofaza" włączyła, jeść i jeść chce..

Edysiek, Jolit@ Toxi ??????śpicie ???? halooooooooooo ???

Dzięki Mateuszkowa zaraz poczytam i Ci powiem :)) A nie zbliża Ci się @ ? Że tak jesz ? A może w ciązy jesteś?? :D

Własnie Jolit@, Edysiek, Toxi?? ;* :*

Alusia nawet z ciażą nie żartuj!! :szok: @ powinna być ale kiedy to nie wiem bo mam nieregularnie.. 19.04 minął miesiąc... i cisza... :sorry::sorry::sorry::sorry:

No to bieganie to takie uzależnienie ;)) może jak wrocicie i po kąpieli małego ? Do 20 jest jasno więc ... :)
Ja dzisiaj umowilam się z tym facetem na 17 ale pogoda się psuje więc nie wiem czy on będzie biegał jak ewentualnie będzie deszcz padał. Koleś ma 55lat i biega codziennie po 20km !!

Jestem :-)
Maja w przedszkolu :unsure: franca jedna znowu nie chciala tam zostac,siedziala przy mnie,pilnowala mnie ...co tylko sie oddalilam troche to ona za mna,juz myslalam,ze bedzie powtorka z rozrywki ale jakos udalo mi sie wyjsc i teraz siedze znowu jak na szpilkach i czekam na tel :/

Alusia pasuje ci ten kolor :tak: bardzo ladnie wygladasz.

I to tyle,musze nadrobic co naskrobalyscie

reklama
Alusia, że mnie żaden facet nie zaczepił :rofl2::rofl2: a były ze 2 kąski takie wysokie, wysportowane, tu bicepsik, tam łydeczka..a ja taki kaszalot jeszcze z tymi włosami jak zepne i biegam to mi sie robi taki "pudel" z przodu który dodaje mi z 5 cm :confused2: więc może dlatego każdy omijał :rofl2: hahaha była jedna potencjalna konkurencja - dziewczyna :p

Do góry