reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

A ja i tak podziwiam was za te 20 minut biegu bo ja kurcze 20 metrów przebiegnę z końca ulicy i mam dość;-)

Alusia to nieraz fajne miesiące mąż ma wypłatowe:-D Mój to na razie 3500 raz miał bo premię dostał od kierownika, zresztą zaległą po 3 m-cach bo ciągle zapominał mu doliczyć do wypłaty:baffled: Ale od razu ten 1000 odłożyliśmy co by nie kusiło na byle pierdoły:tak: na czarną godzinę

reklama
No my mieliśmy odłożone 1000zł ale mąż kupił sobie motor i sobie dolożył :) więc nie mamy nic na czarną godz a gdzie tam 10 maj :)
Dzisiaj będą bony żywnościowe więc pojedziemy na zakupy :)
Ogolnie nie narzekam bo moj mąż raczej zawsze robi jakoś tak że kasa jest ;) w szafie ma odłożony jakiś sprzęt ktory w razie braku kasy sprzedaje heh :))) ;)))

Ale wstałam dzisiaj w dobrym humorze !! :)) Zaraz ubieramy się i idziemy na spacer do apteki po chrooom :)) ;))

A gdzie reszta? Jeszcze śpicie Kochane?? ;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no nie dziwię się, że humor dopisuje, spadły kg to zawsze cieszy mordkę:-D
co do chromu to akurat mnie w ogóle nie pomógł zwalczyć ochoty na słodkie hehe, a jeszcze taką kaszkę po nim na twarzy dostałam dziwną:baffled: ale to było dawno temu gdy dopiero o tym chromie było słychać:tak:

A ja dziś też w lepszym nastroju bo mnie bebechy nie bolą:-D

hej

dziś odpuszczam bieganie :eek: wybaczcie, tak mogłabym się spiąć ale.. musimy jechać przymierzyć fotelik i nocnik zakupić :rofl2: mam wyrzuty sumienia, że nie idę, może jednak zdaże ?? ale po ciemku nie chce iść bo niebezpiecznie..

Toxi co za butki ?

Gaja a ja mam sbyt szeroką stope :baffled: no iwyglądałabym jak żyrafa już przy moim meżu :baffled::baffled: dlatego nie
chodze w takich.. :zawstydzona/y: super, że w talii tyle mniej :-) spodnie zdejmowane bez rozpinana to cudo :sorry: oczywiście nie dla portfela

Alusia no to masz partnera do biegania, super :-D powiedz mi kochana z avon są jakieś torebeczki na kosmetyki ??? bo ja czekam na nr konsultanta :p i ta koleżanka robi za mnie 1 zamówienie i nie wiem no...pisała mi niby jakie są ale ja zobaczyć chce...

Mateuszkowa to, że byłabym wyższa od męża to też fakt ale ja zazwyczaj sama spaceruję bo on wiecznie w pracy to mi to tito:-p

A ja sie martwię o ten portfel właśnie bo cholercia musiałabym z 3 pary kupić a skąd na to kaska???

Cześć Dziewczyny :)
Ja wczoraj wieczorem padłam na pysk ;-) na działce zamiast sobie poplewić w rabatce, poszłam do mojej mamy a ona zaprzęgła mnie do kopania całej grządki :szok: potem jeszcze 4 inne roboty i wróciłam do domu z bólem kręgosłupa, po którym dziś ani już śladu.
Alusia - gratuluję spadku! ale nie wiem, ile kg się pozbyłaś, bo coś tajemnicza jesteś... :tak: niedawno pisałaś, że masz 70 kg, więc już nic z tego nie rozumiem...
Gaja - no niestety, tak to jest z tym odchudzaniem, że jest materialnie chłonne :szok: ja natomiast już tyle razy w życiu (mam na myśli pierwszą ciążę) zmieniałam garderobę, że mam ciuchy w każdym rozmiarze, więc jeśli sobie coś kupię to wyłącznie w nagrodę za osiągnięte wyniki.
A co do zarobków... dramat, w każdym rejonie Polski ludzie są inaczej wynagradzani za ciężką pracę. 2100 zarabiałam w Castoramie, kiedy odchodziłam do innej pracy a przed opuszczeniem starego stanowiska dostałam podwyżkę 2 mies. wcześniej i to był rok 2006 :szok: moje ostatnie stanowisko przed urodzeniem Bartusia - jako przedstawiciel handlowy miałam ponad 1000 pln więcej, a teraz mam wychowawczy i 0 pln dochodu miesięcznie :tak:
A gdzie reszta? Mateuszkowa - wiadomo, pewnie jakiś sexik rano, Jolit@ z Mają w przedszkolu ;-) a Toxi? Edyś?
Ja zaraz usypiam Juniora i spadam pozumbować bo mam taki ogromny odcisk, że marsze muszę odłożyć na za tydzień.

Mateuszkowa są woreczki :) takie białe torebki jak na prezent i pisze na nich Avon :) a co do biegania przecież jasno jest do 20 to zawsze możesz iść po kąpieli małego :))
Ja w szpilkach przy mężu moge chodzić bo mam 170 a on 190 więc 12cm i i tak jestem niższa ;)) :))

Kropeczka ja startowałam 14 lutego z wagą 80kg potem spadłam 5 kg potem święta przyszły i znowu przybrałam a teraz zznowu mam 75 :)) ;)) a co do roboty wczoraj to napewno dużo spaliłaś :D więc ciesz się ;*

Właśnie umyłam włosy po tych dwóch rozjaśnianiach to są tragiczne :( jakieś takie suche i teraz zrobie sobie chyba drugą kawe ;)) ;))

Gaja a czemu odrazu 3 pary ?? :-p:-p wiesz ja też głównie w tyg. sama spaceruje ale i tak już jestem wysoka bo tu jacyś niscy ci ludzie :p i czasem jak idę z tą koleżanka a ona chyba z 160 cm ma :p hehehe

Kropeczka zazdroszcze działki a raczej tego, że masz ją tak niedaleko - tak ???? :p ja też obecnie 0 pln i tyle.. eh.. mąż musi robić :p więc niech podwyżki do domu przynosi hahahaha a ja jestem i jestem post wyżej nad Twoim :-p

Alusia kup dobra maske do włosów, te białe torebeczki sa ok ?? lepiej niż inne ?? dużo pomieszczą? np. żel 500 ml ? kiedy dasz zdj z nowymi włosami ?

Mateuszkowa zdjecia już dawałam ale jakoś mi to nie wychodziło heh :) a te worki są ok ;) a zmieszczą dużo :) taki żel napewno też :) a jak tam zamowienie? Masz duże?? A już wiesz jakie są nagrody za skladanie zamowienia za 150złw pierwszym katalogu i tak dalej ? :>

reklama
Mateuszkowa bo ja nie lubię kupowac na raty, najlepiej wejśc do pierwszego sklepu kupić od razu trzy i wyjść a nie co m-c po sklepach łazić - nie lubie po prostu, męczą mnie zakupy odzieżowe;-)

Kropeczko to ja zarabiałam 1250 zł na rękę w pewnej firmie prywatnej i musiałam operować trzema językami polskim, niemieckim i angielskim, prowadziłam praktycznie całą firmę (bo niewielka) a w nagrodę ciągle jakiś opierd..ol zbierałam od szefów:baffled: wykańczali mnie psychicznie, non stop beczałam w domu i po nocach nie spałam, wytrzymałam prawie 3 lata, czułam się jak szmata do podłóg tam ile bym się nie starała to zawsze mieli pretekst by na mnie sie powyżywać. Bo np papiery na biurku nie leżały po ichniemu to potrafili mi je zrzucic na podłogę i poukładać po jego myśli albo gdy byłam na zwolnieniu bo się zatrułam i cały czas żygałam i drugim otworem leciało to kazał mi w tej chwili przyjść do pracy i teczki mu poszukać bo on nie może znaleźć i tylko czas i nerwy traci na to - wtedy powiedziałam sobie dość i złożyłam wypowiedzenie, mogłabym książkę o tym napisać to tak przykładowo

Do góry