reklama
Mateuszkowa i ty mi piszesz, że ja mam może marną dietę ty jajcaro, codzień jajka i maślanka

Edysiek nie wiem co u was znaczy marna wypłata na stanowisku mistrza, napisz a napiszę ci czy marna w porównaniu na ten zakład;-)
A mój małżonek jeszcze w pracy i tak do 19 i cały tydzień
ale z drugiej strony jestem bardziej zorganizowana bo jak patrzę gdy on wraca i siedzi do wieczora na kompie to normalnie krew mnie zalewa i nie chce mi sie już nic dosłownie;-) a tak to jakos się organizuję

Edysiek nie wiem co u was znaczy marna wypłata na stanowisku mistrza, napisz a napiszę ci czy marna w porównaniu na ten zakład;-)
A mój małżonek jeszcze w pracy i tak do 19 i cały tydzień

Edysiek
odkrywca
Gaja mają gdzieś 2200 na rękę, więc w porównaniu z innymi zakładami to niewiele. No ale przyznam, że chciałabym mieć tyle :-( a jeszcze dużo mi brakuje.
Gaja mają gdzieś 2200 na rękę, więc w porównaniu z innymi zakładami to niewiele. No ale przyznam, że chciałabym mieć tyle :-( a jeszcze dużo mi brakuje.
No to napiszę ci kochana, że mój ma ponad 100 pod sobą i zarabia niewiele więcej 2500 zł

M
Mateuszkowa
Gość
dziś był super dzień na bieganie, wiatr dość silny, zimny, ostre slońce skąpane w granatowo - złotych chmurach... ah..
mój dystans bez ani jednego przystanku , myślałam, żeby pobiec dalej ale jednak może stopniowo .. niecałe 20 minut
nie wiem czy to nie za mało ..
Edysiek fajnie z tym namiotem, ale to chyba nie dla mnie, ja to sie panisko zrobiłam łazienka musi być itp
ten namiot to wielki!! 

Jolit@ musicie przejść ten okres i tyle, nic nie poradzimy, :*
Gaja oj tam, oj tam bo tylko o tym wiesz
jem jeszcze inne rzeczy
czasem paskudztwa np. biszkopty
i napewno zjadam wiecej kcal niż Ty
o!
co do zarobków ja sie nie wypowiadam, niesprawiedliwość i tyle, nie ma po co denerwować sie tym ..
mój dystans bez ani jednego przystanku , myślałam, żeby pobiec dalej ale jednak może stopniowo .. niecałe 20 minut

Edysiek fajnie z tym namiotem, ale to chyba nie dla mnie, ja to sie panisko zrobiłam łazienka musi być itp

Jolit@ musicie przejść ten okres i tyle, nic nie poradzimy, :*
Gaja oj tam, oj tam bo tylko o tym wiesz
co do zarobków ja sie nie wypowiadam, niesprawiedliwość i tyle, nie ma po co denerwować sie tym ..
M
Mateuszkowa
Gość
Gaja chcesz się licytować ? 
ty podjadłas owoce/warzywa a ja..
a ja z 6 biszkoptów
i z 4 kostki czeko ( ale już sie skończyły
)
ty podjadłas owoce/warzywa a ja..
a ja z 6 biszkoptów

i z 4 kostki czeko ( ale już sie skończyły

toxicstar
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! 
Jestem wykończona. Godzine temu wróciliśmy, w sumie Maksio dziś był u mojego taty, to pochodziłam sobie z ciocią po mieście i się zrelaksowałam na solarium. Od razu mi lepiej, ehś. W ogóle mi się ćwiczyć ostatnio nie chcę. Od jutra muszę się zmobilizować, tylko do końca wysprzątam mieszkanie bo jeszcze podłogi napastować muszę jutro. Ehś. Padam. ^^ Śliczne butki na lato sobie kupiłam. :-)
Jestem wykończona. Godzine temu wróciliśmy, w sumie Maksio dziś był u mojego taty, to pochodziłam sobie z ciocią po mieście i się zrelaksowałam na solarium. Od razu mi lepiej, ehś. W ogóle mi się ćwiczyć ostatnio nie chcę. Od jutra muszę się zmobilizować, tylko do końca wysprzątam mieszkanie bo jeszcze podłogi napastować muszę jutro. Ehś. Padam. ^^ Śliczne butki na lato sobie kupiłam. :-)
witam z rana,
Mateuszkowa udało mi się już nie podjadać
Poćwiczyłam i położyłam się już żeby ręce nie świerzbiły na cos do jedzenia
Toxi mnie sie podobają te czółenka na koturnie z wyciętymi palcami ale u mnie jest problem, że ja mam wąską stopę i mi po prostu wyjeżdżają z nic palce
także mam na lato ukochane sandały reeboka już 3 sezon będę nosić, najwyżej jakieś takie do sukienki sobie dokupię niedrogie
Acha i ubrałam wczoraj rybaczki, które nosiłam latem - i co? - mogę je nakładać i ściągać nie odpinając guzika, kurcze z jednej strony super ale z tego wynika, że muszę wszystkie letnie spodnie wywalić i kupić nowe
Mateuszkowa udało mi się już nie podjadać

Toxi mnie sie podobają te czółenka na koturnie z wyciętymi palcami ale u mnie jest problem, że ja mam wąską stopę i mi po prostu wyjeżdżają z nic palce

Acha i ubrałam wczoraj rybaczki, które nosiłam latem - i co? - mogę je nakładać i ściągać nie odpinając guzika, kurcze z jednej strony super ale z tego wynika, że muszę wszystkie letnie spodnie wywalić i kupić nowe

reklama
A
Alusia8989
Gość
Dzień dobry 
Nie wytrzymałam i weszłam już dzisiaj na wage i waże 75 więc mam 15kg do celu. Suwaczka nie zmieniam
zważe się znowu za tydzień we wtorek 
Dzisiaj nóg nie czuje bo wczoraj przebiegłam 2,5 km
a dzisiaj ide biegać z facetem który biega w maratonach i dziennie przebiega 20km !! Zobaczymy
)
Jolit@ mam nadzieje że dzisiaj będzie już w miare dobrze w przedszkolu :* daj potem znać :*
Edysiek namiot super
ja też zawsze spedzałam wakacje z rodzicami pod namiotem a teraz to chyba jestem wygodna
Toxicstar :* pokaż jakie sobie buty kupiłaś ;*
Gaja to chyba dobrze
zmienisz sobie garderobe :* A co do butów to ja musze sobie kupić sandały na koturnach bo uwielbiam wysokie buty
)
Mateuszkowa Ty podjadaczu
) a biegać ważne ze biegasz codziennie
;* a 20 minut to i tak dobrze ! Przecież zaczniemy biegać więcej
ja wczoraj biegłam 18.56 min

A pisałyscie o wypłatach mój pracuje na kopalni a też czasami jest miesiąc że zarobi 2000zł no ale w tamtym miesiacu miał 3600 więc nieźle
Nie wytrzymałam i weszłam już dzisiaj na wage i waże 75 więc mam 15kg do celu. Suwaczka nie zmieniam
Dzisiaj nóg nie czuje bo wczoraj przebiegłam 2,5 km
Jolit@ mam nadzieje że dzisiaj będzie już w miare dobrze w przedszkolu :* daj potem znać :*
Edysiek namiot super
Toxicstar :* pokaż jakie sobie buty kupiłaś ;*
Gaja to chyba dobrze
Mateuszkowa Ty podjadaczu
A pisałyscie o wypłatach mój pracuje na kopalni a też czasami jest miesiąc że zarobi 2000zł no ale w tamtym miesiacu miał 3600 więc nieźle
Podziel się: