Witam!
Angela w domu to i do kompa sie dopchać nie można. No ale chociaż trochę chatkę ogarnęłam, pranie poskladałam.
A ogólnie to dzisiaj do bani sie czuję. Dostałam @ w nocy, brzuch mnie bolał i spać nie mogłam

I jakieś chore myśli mnie nachodziły.
Toxi a skąd Ty teraz masz rabarbar

U nas w sklepach nie widziałam, a na ogródku to chyba dopiero w czerwcu będzie. To wtedy zrobię. Ogólnie lubie takie ciasta z sezonowymi owocami
Kropeczka, bo ja tak miałam zawsze że słodyczy mogę nie jeść tydzień, dwa i nic. A jak mi się chciało to jadłam.
A na diecie nie jadłam wcale i jakoś mnie nie ciągło. A w domu słodycze są u nas zawsze, bo i Angela i K. zjadają je w dużych ilościach.
Polecam chrom, naprawdę po nim nie chce się słodkiego. Toxi może potwierdzić.
Alusia a kiedy mąż ma imieniny ? Jakaś większa impreza się szykuje ?
Gaja ja też bym obstawiała to zmęczenie ze względu na braki w diecie. Niestety brak cukru w organiźmie tak działa, może trzeba by go trochę więcej, ale taki gdzie jest uwalniany stopniowo.
A może jakiś zestaw witamin ? To tez może być brak magnezu.
Jolit@ jak dzisiaj w przedszkolu, po 2 dniowej przerwie ?
Mateuszkowa ja kiedyś wogóle nie myślałam o kilogramach, centymetrach

Nawet jak już było ich nieco więcej.
Nigdy w życiu nie wiedziałam co to dieta.
A teraz nawet jak juz nie jestem na diecie, to już nigdy nie bedzie tak jak kiedyś. Chyba już zawsze gdzieś w glowie będą mi siedzieć te kalorie
Weekend majowy

My mamy cały tydzień wolny. Czyli oboje pracujemy tylko do piątku.
Mój K. na pewno większość czasu spędzi wędkując. A ja spędzę większość czasu na przygotowaniach do komunii. Choć może uda się też trochę zrelaksować nad wodą.
Na razie pogodę zapowiadają ladną, wiec będzie można pod namiotem spać. Co roku rozpoczynamy sezona w weekend majowy. W tamtym roku też już pod namiotem spaliśmy od 30 kwietnia do 2 maja. A 3 maja spadł śnieg

ale już w domu byliśmy.