reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa tak tak pogoda :-D a dobrze Wam :-p;-) juz nie moglam czytac o tej waszej pieknej pogodzie :sorry:

Dla mnie spirala to cos wspanialego w porownaniu z tabletkami,innych metod nie znam ,nie stosowalam.

Tez mam dzis chandre ....:crazy:

I o...na poprawe humoru kupilam se spodniczke ;)

Załączniki

• $(KGrHqF,!lkE8HMBnciiBPSr4J0Eog~~60_3.JPG
    $(KGrHqF,!lkE8HMBnciiBPSr4J0Eog~~60_3.JPG
    42,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Jolit@ ale boska, rozumiem, że to Ty na zdj ?:-p

ja dalej intensywnie pracuje nad powiększeniem sadła..:crazy:

Edysiek ?? hop, hop ??? toż to impreza bez alkoholowa? gdzie jesteś??
Kropeczka ?!

Witam:-)
W końcu po wszystkim. Dopiero o 13 skończyłam sprzatać.
Samo przygotowanie nawet szybko mi poszło, bo w sobotę o 16 już miałam wszystko zrobione. Tylko ze stołami miałam problem, bo nie mogłam wymyślić jak ustawić, ale jeszcze jeden pożyczyłam (w sumie miałam 4) i było ok.
Wczoraj ostatni goście poszli o 21, ale jak wszystko stało tak zostało, tylko to co trzeba pochowałam do lodówki.
Ogólnie impreza była udana, pomoc koleżanki niezastapiona. Jedzenia było dużo i wystarczyło dla wszystkich, oczywiście sporo zostało. Troche rozdałam, a resztę będziemy jeść przez tydzień :-p Tylko bigos zamroziłam.

Pogoda była kiepska, zimno i deszczowo, ale i tak w niczym to nam nie przeszkadzało, bo pogoda w sercach była :-) No może tylko w robieniu zdjęć, bo goście woleli w domu siedzieć i tylko takie domowe robiliśmy. Trochę plenerowych zrobiliśmy po południu jak poszlismy po obrazki.

Angela dostała głównie pieniądze, bo tak sobie zażyczyła. Po za tym dostała rower, MP4 i złoty pierścionek.
A chce sobie kupić aparat fotograficzny, może komórkę i psa :szok:

Dzisiaj tylko o sobie :sorry: ale postaram się Was nadrobić.
Później idę z córcią na majówkę. Jeszcze jutro mam wolne ale muszę jechać do kontroli do pulmonologa.

Jolit@ dopiero teraz zobaczyłam spodniczke ;)) serio super ;)) też sobie taka kupie jak schudnę ;D :))

Edysiek śliczne zdjęcia ;) Angelika ślicznie wyglądała. A Ty to naprawdę super ;)) A super że się wszystko udało :) a jedzenia nigdy dość :) chociaż będziesz miała spokój i nie będziesz musiała robić obiadów ;)) :)
Angelika poszła dziś do szkoły? Super że prezenty jej się podobają ;)) a teraz pieniądze niech wyda na co zapragnie ale przy pomocy rodziców :))

Edysiek super, że przyjęcie się udało :-)
Angela to sliczna dziewczynka mały aniołek :-) Ty wyglądasz mega szczupło a tort był niesamowicie smaczny, co? :-)

Jolit@ a masz taka typu Mirena? Jej się wogole nie czuje? Nie ma żadnego dyskomfortu? A jak z @ ? :)) A jak z sexem ? ;)

Alusia pisalam o tym tu juz ;) w postach.......miedzy wierszami.

Nie mam mireny ,mirena jest hormonalna.....a ja nie chcialam wpasc z deszczu pod rynne ;-) mam zwykla miedziana,jest duzo tansza.
Oczywiscie,ze sie jej nie czuje,tylko zakladanie jest nieprzyjemne.
Z okresem ......hmmm,inaczej niz przy tabsach,ale te maja to do siebie,ze 'robia' okres slabszy i niebolesny itp. a ja narazie mam dopiero 2 @ za saba ze spiralka....a pierwsze kilka miesiecy jest najgorsze ponoc.
Z tabletkami mialam bardzo skape i bezproblemowo bylo z @ no a teraz ,coz jest duzo gorzej ale cos za cos ........ale tragedii tez nie ma ,sa kobiety,ktore maja takie okresy bez spirali jak ja mam ze spirala.

A z seksem?;-) no bosko, dobrze,zeby ginekolog ktory zaklada krotko przycial sznureczki co by maz nie wyczul ;-) ale najlepiej to nic mu nie mowic,ze w ogole sa jakies sznureczki,wiadomo sila sugestii,jak bedzie wiedzial ze moze cos wyczuc to bedzie twierdzil,ze czuje :-D ja mojemu nic nie mowilam o sznureczkach dopiero po pierwszym razie spytalam go czy cos czul :-p i nie czul.

edit.
A przy mirenie ponoc okres zanika.

Ostatnia edycja:
reklama
Jolit@ sorki jak już pisałaś a ja pytam znowu ale nie interesowałam się tym wcześniej więc nie przykładałam do tego wielkiej uwagi ;* :)
A dziękuje że mi to wszystko wyjaśniłaś ;) ;* musze poczytać i iść do ginekolog pogadać o tym. A powiedz mi jeszcze czy przy tym się grubnie? Jak potem z zajściem ewentualnie w ciąże? Jak długo to można mieć i jaka jest skuteczność? Mogłabym poczytać na internecie ale są sprzeczne informacje a Ty pewnie masz prawdziwe :*

A iii jeszcze :) ile zapłaciłas?

Do góry