reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia ja wczoraj zjadłam też opakowanie tej czekolady bo miałam mieć na 2 tyg - po 1 na dzień to nie umiem!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u nas to raczej ja jestem ten bałaganiarz troche :p ale jak mnie najdzie to bez odkurzacza nie podchodź :D

reklama
Alusia tak jak pisałam, olałam temat w weekend majowy :wściekła/y::zawstydzona/y: a dziś pada, więc.. odpada..
czekam na brak deszczu i ruszam..

Alusia szczerze mówiąc nie biegam w deszczu bo butów mi szkoda :p zaraz mi skisną :p jednak stopa się poci jak biegnę a jeszcze deszcz, to nic, że później wyschną, przerabiałam to nieraz.. no i w okularach źle mi sie biega w deszczu :p muszę mieć krystalicznie czyste szkła takie zboczenie :p no i ranki też odpadają bo musiałabym iść biegać o 6 a z pustym żołądkiem to porażka - biegłam tak ostatnio i dramat , no więc zostaja wieczory..;-)

ale wymówek mam.

no u mnie wszelka antykoncepcja odpada, czytałam o tym przyrządzie do mierzenia ovu ale coś koło 2000 zł kosztuje, podwiązanie nasieniowodów też kaskę wydamy a czytałam, że mogą się zrosnąć:wściekła/y:

co do pomocy mój to zajmie się dziećmi np pójdą na rower albo na boisko ale też nie codzień, nie kąpie, czasem nakarmi jak ja po chamsku się nie garnę, a najwięcej marudzi np wczoraj że zabrakło chleba i margaryny i jaka to ze mnie marna gospodyni z tego powodu, ja mu na to - zabrakło? to się ubierz i idź do sklepu, ja chleba nie jem:wściekła/y: I przecież zawsze to ja jestem gorsza a on taka super partia do pozazdroszczenia:-p Kurcze przydałąby mu się choć na tydzień zamiana na taką co by mu dała szkołę:-p

Gaja no to jak bym o moim słyszała ;/ kurna otwiera lodowke i mowi nie ma nic do jedzenia a jak na zakupy jedziemy i wydaje 200zł to na co tak dużo no to ok to nie kupuje. Tyle co dzieci ;/ wrrrrrrrrr....

Ale jestem nabuzowana dzisiaj !! Zaraz biore się za obiad ale tylko dla mnie i dla dzieci a on niech robi co chce byle da mi spokoj !!

Gaja ja bym się na podwiązanie nie zdecydowała jakos to takie niepewne dla mnie a jak jeszcze piszesz, że sie coś może zrosnąc to w ogóle..

Alusia co sie dzieje?

ja mam dziś mega fatalny dzień, zjadłam już tyle słodkiego ile w ostatni miesiac :zawstydzona/y: nie mogę przestać i nie mam motywacji, nie wiem co jest grane noooo :(

Mateuszkowa pewnie dzisiejsza pogoda ;* nic się nie martw spalisz to ;*
A co do mojego humoru to poprostu znowu mi się wydaje żę on mnie zdradza i meczy mnie to :((

Gaja ale podwiązanie chyba jest nielegalne w Polsce? ;> A nawet jeśli to ja na takie bym się nie zdecydowała bo chce mieć jeszcze jedno dziecko :)

reklama
Alusia ale masz jakieś dowody ( twarde? jak z reklamy peedigre ? :p ) nie wpadaj w paranoju, to że nie ma ochoty na sex to może równać się z tym, że nie chce kolejnego dzieciaczka, może facet jest przepracowany - tak im też się to zdarza, że wtedy nie mają siły :p no chyba, że wyraźnie się odsuwa, znika, wychodzi nie mówiąc gdzie, pisze potajemnie smsy i dzwoni z ukrycia...więc?

Do góry