witam,
ja wczoraj mało sie udzielałam bo pogoda depresyjna u nas była to i ja sama do doopy byłam, cały dzień w domu na siedząco lub leżąco spędziłam - o przepraszam ćwiczyłam tylko to co zawsze ale i tak się czułam podle:-( Mój T. też jakiegos focha ma na mnie, pewnie dlatego że moje libido jest równe zeru albo i poniżej a wiadomo jak chłop nie pobzyka to potem jest złośliwy
Toxi a przecież twemu P. chodzi o to abyś ty sie podle czuła
czy ty myślisz, że on sie tym przejmuje????????? Otóż na pewno nie w takim stopniu, on tylko patrzy jak rozbić twój związek i zrównać cię z podłogą abyś cierpiała
Na pewno liczył, że będziesz sama a tu takie szybkie rozczarowanie, teraz chce ci dopiec do bólu za to
Głupek i prostak a na takich słowem nie podziałasz - trzymaj się kochana
ja wczoraj mało sie udzielałam bo pogoda depresyjna u nas była to i ja sama do doopy byłam, cały dzień w domu na siedząco lub leżąco spędziłam - o przepraszam ćwiczyłam tylko to co zawsze ale i tak się czułam podle:-( Mój T. też jakiegos focha ma na mnie, pewnie dlatego że moje libido jest równe zeru albo i poniżej a wiadomo jak chłop nie pobzyka to potem jest złośliwy

Toxi a przecież twemu P. chodzi o to abyś ty sie podle czuła