reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
ja wczoraj mało sie udzielałam bo pogoda depresyjna u nas była to i ja sama do doopy byłam, cały dzień w domu na siedząco lub leżąco spędziłam - o przepraszam ćwiczyłam tylko to co zawsze ale i tak się czułam podle:-( Mój T. też jakiegos focha ma na mnie, pewnie dlatego że moje libido jest równe zeru albo i poniżej a wiadomo jak chłop nie pobzyka to potem jest złośliwy:sorry:

Toxi a przecież twemu P. chodzi o to abyś ty sie podle czuła:confused2: czy ty myślisz, że on sie tym przejmuje????????? Otóż na pewno nie w takim stopniu, on tylko patrzy jak rozbić twój związek i zrównać cię z podłogą abyś cierpiała:tak: Na pewno liczył, że będziesz sama a tu takie szybkie rozczarowanie, teraz chce ci dopiec do bólu za to :crazy: Głupek i prostak a na takich słowem nie podziałasz - trzymaj się kochana

reklama
dzień dobry

pada, pada, pada..

wczoraj była rozpusta, rodzice przyszli przedwcześnie na moje ur :p i zrobiłam tiramisu w pucharkach, po czym stwierdziłam, że mi nie wyszło i zeżarliśmy z mężem po 2 !!!!!!:no: więc dietowo nie było, ćwiczeniowo w ogóle:zawstydzona/y:

Jolit@ ja slyszałam, że w czasie @ trudniej łapie kolor i może wyjśc inny-sprawka hormonów, ale nie testowałam więc nie wiem..ja bym poczekała, a co do farby, wiesz wydaje mi się , że co włos to opinia.. moje niedoszłe żółtko na odrostach :sorry: zmywa się stopniowo, doczekam do czasu po Komuni - po 20.05 i rzucam coś ciemniejszego, bo chciałam teraz ale mąż mnie opierdzielił, że wyjdzie mi znowu jakieś koko dżambo i nie da mi na fryzjera :wściekła/y: myślałam, że go trzasne, za te teksty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mówiąc o tym, że wczoraj utopił moj krem do twarzy w kiblu !! cichaczem !! jak sprzatał, no ale mógł powiedzieć, bo kremuje się na noc, otwieram pudełko a tam woda:wściekła/y: cholerka wiadomo skąd:wściekła/y: a ten mi mówi, że z kibla! ale , że umył! wpadłam w takie obrzydzenie, że dramat:wściekła/y: musiałam wszystko odkazić:-p

Toxi, że Ty tak daleko jesteś, buuu... nasza ty kosmetyczko :* trzymam dalej && za Was ! P. chce cie wykończyc, upodlić, żebyś była sama tak jak on, może porozmawiaj z Bułgarem o tym ? nie wiem czy to super pomysł, ale tak myślę, wtedy będzie wiedział, że to wszystko te nastroje, spowodowane jest tym, że były pan P. szarżuje :no: może będzie Cie wspierał ? :***

Gaja oj zgodze się z tym hahaha, tak ostatnio u nas było! musiałbyć sexik, żeby normalnie chłop funkcjonował, to jak baterie chyba hahaha

Edysiek jak przyjęcie? udało się?
Alusia?

ja właśnie wszamałam śniadanko, później poćwiczę bo póki co jestem dętka:confused2: co do bzykanka to ja przez te tabletki to czuję się jak taka kłoda, nie chce mi się namiętności a ten sex to taki na odpierdziel:-( I w ogóle tak rzadko teraz, że to aż żenujące, bez tabsów to praktycznie codziennie było przy tabletkach raz w tygodniu:eek: i kurcze i to mi się nie chce. Ale tabsów boję się odstawić panicznie jak już kiedyś wspominałam, nie chcę czwartego dziecka już teraz nam się nie przelewa - to wszystko jest do dupy:-( czuję sie jak stara 80-letnia babcia:no:

Hej Kochane :*
Przepraszam że Was tak zaniedbuje ale u nas cudna pogoda non stop więc siedze u rodzicow całymi dniami i wracam tylko na noc a wtedy kąpiel i sama padam jak długa do łóżka.
Dietowo do duuu***py ;/ nie moge na siebie patrzeć ale nie moge się jakoś zmotywować ale dzisiaj troszke zimnej więc wracam do Was a co za tym idzie? Wracam na dobre tory ;))
U mnie znowu jest beznadziejne, kompletnie nie moge dogadać się z moim mężem ;/ jakoś kompletnie nam nie po drodze. Ciągle się kłócimy ;/ nie wiem już o co chodzi :((

Mateuszkowa oj to nieciekawa historia z kremem :D ;)) chyba bym zabiła ;D ;)) ;))

Gaja ja mam ten sam problem tylko mi się chce a mojemu mężowi nie ;/ ale stwierdził że to dlatego że nie chce mieć dziecka no to w takim razie musi zainwestować a spiralke ;) 1000zł kosztuje ... ciekawe co potem bedzie.

A tak w tajemnicy Wam powiem że mi się wydaje że moj mąż dalej ma kogoś na boku ;/wrrr... ale nie chce mi się już zukac dowodow (napewno bym coś znalazła) postanowiłam że teraz to oleje. Ja stane na nogi to wtedy pomysle ;)

Edysiek co tam :* udało się wszystko? ;)

Alusia co Ty piszesz? jak to kogoś na boku? miałas jakieś dowody czy tylko przypuszczenia?? bo wiesz... wymyslić można sobie dużo i ja to wiem , a jak się człowiek nakręci to w ogóle..:-p a co do anty to koniecznie spiralke? nie wystarczą np. tabletki, krażki - nuvaring ponoć super, miałam nawet stosować, plasterki - tu bym się bała, że sie odkleją, kalendarzyk :p jesli mas zregularnie ale wg mnie to i tak duże ryzyko, a może gumeczki :p ja stosuje i nawet polecam, co w sumie dla mnie jest mega zaskoczeniem bo zawsze byłam na nie !!! no ale.. coś za coś :p

Gaja
no niestety miałam to samo, rozumiem Cię.. sex mógł wtedy dla mnie nie istnieć !!! zmieniałam tabeltki 3razy i niby było lepiej ale teraz bez niczego widzę różnice, że mam wieczną ruje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chociaż czasem byle głupstwo potrafi zepsuć humor i robie "kare " męzowi hahahahaha

Alusia może za dużo sobie wkręcasz? Może faktycznie on nie chce kolejnego dziecka i ma blokadę:sorry:
Mateuszkowa ja mam regularne cykle bez tabsów ale wtedy mam taką ochote przed owu, że czasem się bym nie kontrolowała a i mąż by się zapomniał i dzidzia gotowa i co z tego, że wiedziałam doskonale iż nie można się bzykać jak sie chciało jak psu kiełbasy:-p Więc i tak i tak źle:confused2:

Gaja a nie chcesz spirali? ale nie ta droga tylko ta zwykla,miedziana co ja mam,kurcze ja tez widze roznice z tabletkami a bez nich ,o niebo lepiej :tak: tylko przed okresem jestem jakas rozbita,nerwowa i stany depresyjne lapie .... no ale coz,te pare dni dla dobrego seksu jakos przezyje ;-)

Alusia nie ladnie,ze chcesz reka machnac,jak masz jakiej podejrzenia to dzialaj ...
Mateuszkowa Twoj lazienke sprzatal :szok: no to niezle.... fajnie sie masz ;-) a ja z kibla juz duzo rzeczy wyciagalam i potem odkazalam :-D

Maja w przedszkolu,troche bylo niepewnie,bo ryczaly dwie dziewczynki za mama,jedna uczepila sie jej nogi i panie ja na sile odszczepialy ;) ...dzieciaki to sa dziwne,to dziewczynka,ktora zawsze zostawala bez problemu a dzisiaj taki cyrk,dlatego wiem ze mnie jeszcze tez to czeka :/ jeszcze sie Mai odmieni...

Mateuszkowa ja talbetek nie moge brać bo mam wieczną sklerozę ;P ogolnie musze poczytać o jakiejś skutecznej metodzie ;)

A co do wkręcania to może faktycznie macie racje ale zazwyczaj jak ja mam jakieś podejrzenia to jak poszperam to coś znajde
:((

Jolit@ ale nawet jak będe działąć i coś znajde to po raz kolejny mu wybacze bo nie mam co ze sobą zrobić więc oleje narazie sprawe i poczekam co się będzie działo. A co do Mai to nie martw się na zapas. Będzie dobrze ;** ;**

Jolit@ no sprząta, odkurza, myje podłogi, sprząta balkon, przewija i karmi dziecko, gotuje obiad i robi mi codziennie kolacje :sorry: ale i tak natrzekam i &&&& za Maie!!!

Alusia właśnie ponoć NuvaRing jest dla zapominalskich, więc zobacz :tak:

Gaja no to Cie nosi :-D ale niestety 4 dziecko to już poważna sprawa, wydatki ogromniaste więc trzeba znaleźć złoty środek

a wiecie co? zjadłam całe opakowanie kinder czekolady :wściekła/y:

reklama
Mateuszkowa zazdroszczę takiego faceta :) mój tylko potrafi marudzić ;/ ;/ A nie mów mi o słodyczach bo ja zjadłam wczoraj tabliczkę czekolady ;/ ale dzisiaj za to robię sobie głodówkę. Jedynie jabłko zjem ;)
A zaraz zobaczę to co mi napisałaś ;))

Do góry