reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia ja prześlę linki z YOU TUBE z Zumbą :-) 2 - Zumba Basics.AVI - YouTube ZUMBA CARDIO PARTY - YouTube

ja sobie z chomika ściągałam, tylko konto musisz mieć
Fitness Zumba Disk 1 (Beginners As Seen On TV).mpg - Zumba - filmy - G_ula_ - Chomikuj.pl
15 minutos zumba aerobics.mpg - Zumba - fitness - gietka01 - Chomikuj.pl
Sculpt and Tone.AVI - zumba-tancz i chudnij - memorian - Chomikuj.pl
to sa raczej układy dla początkujących, choć na początki i tak nie jest lekko
a tutaj masz aerobik, ale to już całkiem ostro, jednak polecam wszystkim
Aerobic Pump it up The Ultimate Dance Workout (j.angielski).avi - zumba-tancz i chudnij - memorian - Chomikuj.pl

Mateuszkowa fajny avatar :-)

reklama
Edysiek dzięki ;)) ;))
Jutro rano jak wstane to sobie to włącze na telewizorze i będe szaleć z dzieciakami :)) zobaczymy ;))

Ja niedawno wrociłam do domu... zrobiłam zakupy, byłam z dziećmi na dworze a teraz się pluskają a ja mam 5 minut czasu :)) ;))

A jakie cudne buty widziałam :(( 70zł ale taaaakie super szkoda że nie mam kasy bo zaraz bym sobie je kupiła :)
A i chcialam Was zapytać co moge teraz zjeść i czy wogole moge czy lepiej odpuscić? Jadłam przed 16 ..

............................................................................................

A ja walcze z ochotą na jedzenie i pije już chyba 3 szklanke wody niegazowanej ;)) ale musze być twarda !! :)
A gdzie Wy wszystkie jesteście??

Gaja jak tam mąż po koncercie Metallici ?? ;> Pewnie zachwycony ? :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alusia :-D proszę Cię, chybabyście pękły ze śmiechu...
Ja szukałam zumby na youtube, jest tego sporo, ale tylko to podejrzałam i nie robię dokładnie tego samego ząb w ząb: improwizuję. Głównie lekkie podskoki (dość nisko) ruchy bioder i tułowia bardzo energicznie (zakwasy na drugi dzień) no i wymachy łap ze zginaniem tułowia na boki.
Do jakiej muzyki? hm, nie wiem co lubisz, ale mnie kręcą takie kawałki:
To jest komiks - Kukulska & Dąbrówka - Na ROCKOWO - YouTube
Kylie Minogue - In My Arms - YouTube
Lena - Satellite (Germany) - YouTube
Fragma - Toca's Miracle 2008 (Official Video HQ) - YouTube
Jak będziesz jeszcze chciała kilka kawałków w tym stylu, to pisz, skopiuję Ci.
Zawsze staram się utrzymać najszybsze tempo z tych kawałków, a niektórych słucham kilka razy w trakcie jednego zumbowania.
spadam na serial :)

Alusia mąz to przeżywa jak nie wiem :) Zresztą ja też bym sie podniecała jeszcze z tydzień;-)

A mi dzis dietowo super, agrafkę i brzuszki zaliczyłam, stepera nie bo nałaziłam się tyle że chyba nadrobiłam:tak:

Edysiek :sorry2::sorry2:
Gaja a mąż zdj jakieś ma ? :cool2:
Alusia &&&& żebyś nic nie podjadła

głowa mnie tak boli, że to jakas porażka, ibuprom nie pomaga :dry::dry::dry::dry: czuje się jak na kacu...eh......

Hej!

Mateuszkowa, śliczny awatar : D ja się wspomagam solarium to mi nie zejdzie za szybko. : P I nie pal, jak nigdy nie paliłaś i dopiero zaczynasz to odstaw. Ja paliłam, w ciąży nie, potem się cieszyłam, że nie palę i znów mnie pociągnęło i to nie jest po długim czasie łatwo rzucić. Poza tym się śmierdzi, cera inna. I kondycja o wiele gorsza. : P

Editek, ja chodzę na solarium, własnie przez nogi, są mega bardzo oporone na prawdziwe słońce. xD

Edysiek, ten aerobic mi się podoba. : D spróbuje : D

Alusia, ja jak jestem głodna ok 18 to ogórka sobie w plasterki kroje i jem, czasem samego czasem z waflem ryżowym. Ostatnio zrobiłam się straszny łasuch i jakbym czasem się nie ratowała takim czymś to tyłek z powrotem by mi rósł. ehhśś.. : D

Dziś jadłam normalnie, ale ćwiczenia zaliczyłam pięknie. I jestem przemęczona. Czuje to. Nie mam siły nawet wieczorem z małym się pobawić po kąpaniu. Masakra. Przynajmniej widze po stanie konta jak się napracowałam. : D To mnie cieszy, jestem z siebie dumna. W sumie aż tak nigdy nie pracowałam, tylko w weekendy i tak o z doskoku. Ale jest fajnie. Ide chyba spać bo padam.

Burza była i dalej wraca. Wróciłam z koleżanką, jutro po rower pojadę. Jakoś w domu burzy się nie boje, ale przez pola rowerem w burzę jechać :szok: nie taka szalona nie jestem.
Mężuś czekał, dopiero z ryb wrócił, też go burza pogoniła. I dobrze, bo chętkę miałam ;-) na deser po lampce wina wypiliśmy :-)

Toxi ten arobik nieźle daje w kość, ja całego nigdy nie zrobiłam, pół godziny i byłam dętka :rofl2:
Ja ostatnio też się najeść nie mogę, ciągle mi się ssanie włącza i bez słodkiego też nie da rady. Normalnie ssanie mi się włącza jakbym jakiegoś smoka miała w brzuchu :eek: smoka żarłoka :-D Tylko, że dupsko to mi urośnie ;-)

Obudziłam się i nie mogę teraz zasnąć. -,-

Edysiek, jutro wypróbuje wieczorem ten aerobic. : D Mi urosło już pół kg przez to ciągłe jedzenie. : D Jeszcze znowu moja mama jest to już w ogóle.. ale nie chcę już sobie dużo odmawiać, jem normalnie tylko o wiele mniej i o normalnych godzinach, a nie jak kiedyś, 1 w nocy, a ja sobie robie 2 buły kajzerki, z masłem, salami i serem pleśniowym albo żółtym i majonezem do tego. :-D

reklama
Dzień dobry ;))
Myśmy wyjątkowo dopiero teraz wstali b wczoraj na noc spuściłam Jasiowi rolety całkiem i nie wstał o 6 :-D:-D:-D:-D
Ja pije już wodę z octem i kawę :))

Edysiek no burzy nie zazdroszczę bo sama się boje. Dobrze że miałąś z kim wrócić :)) a co do tego aerobicu to ja też dzisiaj sporobuje tylko wypije sobie kawe i zobaczymy :)))

Toxi to może sobie troszkę odpuść jak jesteś zmęczona? ;* a co do ciągłego jedzenia to dobrze że już starasz się wrócić na dobry tor ;* ;)

Mateuszkowa jak tam głowa? ;* Dziś mam nadzieje nie boli? ;*

Gaja oj no ja też pewnie bym jeszcze z miesiąc chodziła pod jarana po takim koncercie ;))

Do góry