reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Obudziłam się o 7, ale oczu otworzyć nie mogłam, normalnie jakaś padnięta jestem :baffled: Wypiłam kawusię, to może mnie dobudzi.
Potem muszę iść na zebranie pokomunijne, rozliczyć się i zobaczyć ile jeszcze trzeba dopłacić :huh: No ale potem już spokój będzie. Tylko sypanie kwiatków na Boże Ciało zostanie.

Ja burzy się nie boję, ale jak w domu jestem :-p a była jeszcze długo. Prawie całą noc lało, ale to dobrze bo roślinki potrzebują wody, tylko szkoda że od razu zrobiło się tak zimno :no: Znowu na weekend :angry:

Toxi pół kg to nie tragedia, ale lepiej żebu już więcej nie przybywało :tak: tylko spadało.
Alusia rolety muszą być zasunięte, ja sama się budzę jak tylko pierwszy promyk słońca do pokoju wskoczy.

reklama
Edysiek mam nadzieje że nie będzie trzeba nic dopłacić ;* :) a co do rolet to ja znowu nie moge mieć zasuniętych bo jak się przebudze to nigdy nie wiem czy to już rano czy jeszcze noc ;)) :p
A o ktorej Ci Angela wstaje? :)

witam,
Mateuszkowa a zdj męża takie w ogóle jakieś czy z koncertu?

Toxi to 0,5 kg to i tak mało przybrałaś, w szoku jestem bo ja zjadłam np w jeden dzień normalny obiad u mojej mamy i kolację ale też ćwiczyłam i prawie 1 kg na plusie na drugi dzień:szok: i to po jednym dniu normalnego jedzenia:baffled:

Tak w ogóle to zimno się u nas zrobiło, mam plan popielić jechać ale to tylko plan na razie bo tam chaszcze pewnie po kolana już:baffled: Za daleko ta działka i jak mam dygać na to zadupie na piechtę z dziećmi to mi się odechciewa:baffled:

Gaja jak Ci się nie chce to nie idz i tyle :* a mąż dzisiaj w pracy czy w domu? ;) :*

Dziewczyny czy można jeść na diecie wędzonego łososia? :>

Alusia dopłacić trzeba będzie, tylko okaże się ile.
Myślę, że łososia możesz jeść bo raczej nie ma dużo kalorii, w każdym razie mniej niż inne wędzone ryby np. makrela.
A na pewno zdrowy jest i to jakieś urozmaicenie diety.

Angela wstaje tak między 7 a 8, ale jak ona wstanie to i ja już nie śpię. Choć zwykle to ja przed nią wstaję.

Gaja ja właśnie sprawdzając prognozy, starałam się jak najwięcej na ogrodzie zrobić. I tak trzy dni intensywnych prac w ogrodzie i miałam dość, wczoraj to już mnie wszystko bolało.

dzień dobry

Wy tu piszecie, że się najeść nie możecie, a ja wczoraj 8 kromek z weki zeżarłam z masłem :crazy: a na kolacje 6:crazy: i dalej głodna!! weka to nie jedzenia..ale jest taka pyszniutka.. w dodatku mały wczoraj zepsuł nam krzesło - huśtał i rzucił na ziemie i sie rozwaliło! :crazy: co za dziadostwo! zła jestem, bo gwarancja minęła w styczniu tego roku !! krzesło dtrewniane, kosztowało 200 zł na promocji !! i rozwalone oparcie...eh.. jak to mówimy z meżem mamy "troglodyte" :p

Edysiek dzięki :D u nas też burzowo ale bez burzy narazie.. u mnie dziś znowu o 7.00 bylo 25 stopni... ale ponoć popołudniu ma się to zmienić

Toxi no staram się nie ulec :sorry2: co do solarium to u mnie odpada bo się robie żółta :baffled: chociaż opalona nigdy nie szłam ale wole nie eksperymentować, super, że konto się zapełnia zawsze to lżej :tak:

Alusia dziś już lepiej, ale czuje się mega słabo i niedobrze, to chyba ta pogoda mnie wykańcza, ja mam rolety tylko w sypialni/ w pokoju Mateusza i są one w kolorze brzoskwiniowym , albo takim slonecznym ? :p w każdym razie prześwitują bo o to mi chodziło, żeby wiedzieć kiedy dzień, teraz troche żałuje, że nie są podgumowane bo byłaby ciemność i mały by spał dalej jak sie rankiem wybudzi.. ale nie narzekam bo okno jest na północny zachód więc raczej słonko wieczorem tylko wpada i to kątem..a łososia ja bym zjadła :-)

Gaja z koncertu ;-) a w ogóle to jak masz jakieś to sie chwal :p no a dziś chyba zrób sobie dzień bez plewienia skoro taka pogoda, nie ma sensu, wkońcu zimna Zośka sie zbliza :p

Dziewczyny a co myśliscie o tym ?
Mel B 15-minutowy trening cardio - YouTube - myśclie że to starczy raz dziennie? Plus hula hop i agrafka ?

Edysiek to i tak Angela wstaje szybko :) a co ogordka to pewnie dużo spaliłaś przy takiej pracy :)) ;*

Mateuszkowa my mamy zewnętrzne rolety więc jak je zsune to ciemność jest :) a z krzesłem szkoda gadać... ale tak to jest. Ledwo się gwarancja skonczy i już nagle wszystko się psuje ;/

Alusia niezły wycisk, wiesz ja myślę, że nawet zwykłe tańce - takie, gdzie fantazja Cie poniesie :D dużo dadzą bo zawsze lepiej to ruszać się tak jak Ty chcesz a nie jak masz, przynajmniej na początek :tak: to fajne macie rolety, mi się takie podobają no i + bezpieczeństwo, ale na 2piętrze to byłaby paranoja :-D

mąż sprząta kuchnie, sam z siebie..:szok::szok::szok::szok: zaraz pewnie usłysze monologi że ja na kompie a on od rana w garach :p

Mateuszkowa naprawde tego męża masz niesamowitego ;)) a ja ćwicze właśnie i będe to ćwiczyć codziennie i zobaczymy :))

U nas zrobiło się ciemno a ja mam pranie na dworze lece zebrać ;*

reklama
Alusia to &&&&& za ćwiczenia, ja się jakoś nie mogę zebrać do tych tańców, nie wiem czemu bo i czas mam jaknby popatrzeć i warunki - sama w domu - u mnie duchota jak nie wiem, już 28 stopni w cieniu! powietrze ciąć można..
Ala z tym moim mężem to jest różnie, ma humory jak kobieta w ciaży :p a już widze, czemu sprzatał - kupiliśmy nowy dzbanek z filtrami :p więc sobie podłoże przygotował , żeby go wyprobować hahahahahaha
no i dziś wysadziłam malego na nocnik1raz ale beż rezultatu :p i kupiłam wreszcie mu ten fotelik do samochodu i jak jechaliśmy wczoraj to tak piszczał ze szczęścia, że masakra :-D nie wiem czy Wasze dzieci też tak reagowały na jazde przodem bo u nas to śmiech na sali :D

ja staram się dziś nie zjeść obiadu bo popołudniu imieniny mojego taty ...

Do góry