witam się wieczornie
imieniny króciutkie, już od pół godz. jesteśmy w domu bo mały nie pospał no i marud na całego, eh..

ale wałówa do domu jest, placki..placki .. teście tez byli, jakoś to zniosłam

za to jutro może, ale to bardzo może pojdziemy z mężemy do kina

aha i żeby tradycji stało się za dość dziś w te 30 stopni rano sexik na balkonie hahahaha dobrze, że zdazyliśmy z pogodą bo od 11 deszcz i 14 stopni!
Edytko no fakt, pierwsza taka nasza "szkoda" , ale to tylko rzecz, dobrze, że jemu się nic nie stało, a co to za ciastko ?!
Żanetko 
jak dla mnie to Ty za mało jesz!! a gdzie jest ciepły posiłek ? czyli np. zupa? może tak Ci waga skacze odrazu bo jak Ty się tak glodzisz i zjesz coś normalniejszego to organizm wariuje.. ja bym włączyla do Twojego jedzenia jakieś jogurty no i zupke koniecznie, a za zdj dziękuje :-) a jak dla mnie to masz super skóre na 3 ciąże to rewelacja :-) życzyłabym sobie takiej..w przyszłości
Ala , gratuluje, ja bym ssała kostke 7 sekund, nie umiem wolniej

odrazu zaczynam gryźć zęby mielą jak oszalałe jak slodkie wpadnie, w 7 minut to było by z 7 kostek ..
Joluś :**** słoneczko się pojawi to i humorek wróci, a Sandro jak dalej taki przystojny?? włosy masz super, te, które mówią, że sa niefajne to tylko z zazdrości!
a tak po imionach dziś pojechałam.. ;D