Dziekuje dziewczyny :-* ale ja nie umiem sie do siebie przyzwyczaic takiej ,to dlatego wczoraj mialam zalamke ... to siostra mojej tesciowej powiedziala,ze nie podoba jej sie moja nowa fryzura ,a tesc za nia ,ze mu sie tez nie podoba a za tesciem.............moj M

oj,tego mi bylo za duzo,byla cieta riposta

,ze to moje wlosy i nikomu nie musza sie podobac po czym odwrocilam sie na piecie i wyszlam a lzy mi same poplynely...

i potem caly dzien sie za to na meza boczylam , ale dobrze wiem,ze on nie mowil tego serio... ale liczylam,ze wieczorem poglaszcze mnie po glowie i pocieszy

,tymbardziej ze widzial te moje lzy ale nie ... czekalam na jakis gest z jego strony a on nic

i juz zdanie zmienilam...juz nie chce byc ciemna,nastepnym razem robie znowu blond pasemka

W tym kolorze czuje sie brzydka,piszecie,ze mnie odmlodzil...a ja wlasnie sie czuje jak stara baba

ciemny zawsze postarza... eh...koniec gledzenia.
U nas mroz byl w nocy

jeszcze pare dni temu bylo cieplo,caly czas deszczowo ale jednak cieplo a teraz slonce wyszlo ale zimno jest jak diabli

niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z ta pogoda
Co do wypiekow to ja jestem ZIELONA,jeszcze nic w zyciu nie upieklam.
Zycie erotyczne....jak czytam ile razy w tygodniu Wy to ja ...schowac sie moge ,srednio wychodzi raz na tydzien albo rzadziej......kiedys bylo raz na miesiac

przy tabletkach...i ze ja sie wtedy tez nie zastanawialam jak sobie moj maz z tym radzi,myslalam ze nie potrzebuje,sama nie wiem co myslalam. Wtedy byl kryzys,po kryzysie bylo bosko a teraz znowu cos sie pochrzanilo ...bylo by w piatek cos i wczoraj ale nie bylo,bo mialam problem o swoje wlosy ..i tak o