Witajcie:-)
Jak tutaj za Wami nadążyć jak tyle piszecie heh
Ja tak na chwilkę dzisiaj mam kg mniej na wadze:-):-)ale to hyba dlatego że okres się kończy.
Normalnie przez tą ładną pogodę ciągle gdzies jeździmy a to na wieś, a to na działkę i czas leci
maly się tam przynajmniej wyszaleje heh,
Ja to też taki typ spokojny ale wyszczekany i nigdy nie daję swojemu dojśc do glosu w czasie kłótni on nawe ostatnio stwierdzil,że nie zamierza się ze mną kłócić bo i tak mam zawsze rację heh a ja mu na to WIEM :-).
Alusia dzięki w takim razie pewnie w niedzielę pojedziemy , ja mam najbliżej do Zamościa.
Kropeczko dzięki za przepisy właśnie szpinaku nigdy nie jadłam muszę sobie dzisiaj kupic:-)
Edysiek podziwiam Cię za ten ogród ja własnie w ziemi nie lubię się grzebać chociaż lubię patrzec jak wszystko sobie ladnie rosnie:-)
Mateuszkowa ja to nawet balkonu nie mam heh ty to chociaż się możesz w spokoju poopalać jak mały śpi :-) ja to tylko w czasie spacerku. A dziękuję spacerek był udany jak zawsze szybciutko i prędziutko:-)
Gaja nawet mi nie mów o zakupach u mnie tez się wszystko kończy i oczywiście będę musiała sama z malym pojechać na zakupy. Normalnie kocham to

. Ten nawet w koszyku sklepowym nie usiedzi, ciagle się drze mniam mniam jakby nic nie jadł. Jedyny plus, że zakupy mogę zostawic w samochodzie i mąż wniesie do domu :-) oczywiście oprócz wędliny.
Toxi to teraz będziesz supcio wyglądac taka opalona :-) ja to chyba w końcu na solarkę pójdę bo moje nogi w zyciu się nie opalą heh
Jolit mój ma tak samo jak wypluje smoczka to muszę wstać i podać bo ryk n niesamowity w nocy oczywiście.
Przyjemnego farbowania i żeby Ci wyszedł kolor taki jak chcesz :-)
A moje małe zgłupialo śpi od 9:15 i ani go rusz, a przeciez całą noc przespał o matko już wiem co mnie dzisiaj czeka

jak wstanie. Będzie gdzieś musiał tą energię swoją rozładowac

ale cóż dam radę najwyżej schudnę

. A ja dzisiaj już 120 brzuszków zaliczyłam i 20 min wygibasów przy muzyce jeszcze tylko spacer albo dwa i gitara.