reklama
A
Alusia8989
Gość
Dziewczyny jesteście zaraźliwe
) ja też stwierdziłam ide sprzatać i wytarłam kurze, zdjełam pościel do prania, kołdry wyrzuciłam na dwór zaraz ide pranie powiescić potem musze kuchnie posprzątać i przemeblować bo musze coś tam zmienić
)
Jolitk@ wino dobre napewno było ale dzisiaj Ci współczuje
) :* ale może prysznic pomoże albo sprobuj kefir (mi zawsze pomaga)
Edysiek :* ;*
Kurcze wkurzyłam się troche bo mieliśmy w sobote jechać na giełde motocyklową do Katowic i miałam mojemu mężowi kupić prezent na urodziny a tu lipa nie możemy jechać bo nie mamy z kim dzieci zostawić. Mieli też moi jechać i mieli jedno zabrać ale oni wolą sami ;/ teśćiowie idą na impreze w sobote więc znowu będą pijani... wrrrr... a wszyscy tacy byli chętni że nam pomogą ! ;/
Jolitk@ wino dobre napewno było ale dzisiaj Ci współczuje
Edysiek :* ;*
Kurcze wkurzyłam się troche bo mieliśmy w sobote jechać na giełde motocyklową do Katowic i miałam mojemu mężowi kupić prezent na urodziny a tu lipa nie możemy jechać bo nie mamy z kim dzieci zostawić. Mieli też moi jechać i mieli jedno zabrać ale oni wolą sami ;/ teśćiowie idą na impreze w sobote więc znowu będą pijani... wrrrr... a wszyscy tacy byli chętni że nam pomogą ! ;/
M
Mateuszkowa
Gość
no , posprzątane, zostało odkurzyć, umyc podłogi - ale nie mam jak bo dziecko śpi, no i łazienka dla męża
tzn kabina i kibelek 

Joluś co to za humory znowu ?
główka boli mówisz? mój mąż zawsze sobie serwuje po takim drinkowaniu itp. alkaseltzer czy jakos tak
dwie tabletki przed spaniem a rano nie ma mowy o bólu głowy
Edytka witaj :-)
Editek, ale wszystko wyjaśnione ?
Żanetka Ty oczywiście ćwiczenia
o matko, miałas zwolnic troszke.. :>
Ala a nie możecie wszyscy jechać ??

Joluś co to za humory znowu ?

Edytka witaj :-)
Editek, ale wszystko wyjaśnione ?
Żanetka Ty oczywiście ćwiczenia
Ala a nie możecie wszyscy jechać ??

A
Alusia8989
Gość
Mateuszkowa no nie bardzo bo Olek jest straszny wiercipięta i nie da nam się nic zobaczyć bo on nienawidzi wózka heh
)
) no a druga sprawa nie mamy kasy poki co ;/
Dajcie mi jeszcze raz przepis na ten szpinak z jajkiem
proooosze
)
Dajcie mi jeszcze raz przepis na ten szpinak z jajkiem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
J
JaiKropeczka
Gość
Dorotko, poproszę mniej skrótów myślowych, bo nie bardzo jarzę, na co się wściekasz... że używa? czy że niechętny? :-)Iza mój też ma Ksieżną Renie Rączkowską która trzeba mu pomachać jak coś![]()
Ja zaliczyłam łazienkę też, ugotowałam szpinak dla siebie (i Bartusia jako zupkę), zrobiłam mu deserek na działkę, pomalowałam frencza (haha, po działce będzie śliczny, chyba się wystroję w 2 pary rękawiczek...) i zaliczyłam 25 min gadania z koleżanką-byłą przyjaciółką... razem płakałyśmy przy winie, jakie to bidne jesteśmy przez facetów (8 lat temu) razem imprezowałyśmy, a potem kiedy zostałam asystentką Madzi odwidziało się kolegować ze mną, bo niby asystentki to zarozumiałe no i lepsze od innych tylko nie wiem w czym.

Jolusiu ja mam mkw i daję radę co drugi dzień. Zajmuje mi to godzinę z odkurzaniem. Jak masz duże powierzchnie to mop-ok, nawet wskazany, ale nie wyobrażam sobie z mopem pomiędzy komodami, stolikiem/dywanem/kawałkiem 3 mkw paneli/Bartusia huśtawką itd. więcej bym syfu tym mopem narobiła niż posprzątała. A mopy mam, owszem, 2 nawet, stoją w piwnicy, bo tylko mnie wqrwiały jak się ciągle w szafach poniewierały

jakie to wino? bo ja jestem wielbicielką win.
aaa... siedzę w ręczniku i listonosz taki natarczywy, dzwoni i dzwoni, kurde musiałam mu tak otworzyć

J
JaiKropeczka
Gość
Szpinak dusisz 15-20 min na wolnym ogniu z odrobiną wody. Na koniec dodaj śmietanę lub jogurt naturalny + czosnek + sól. Można też masełko jak Dorota.Dajcie mi jeszcze raz przepis na ten szpinak z jajkiemproooosze
)
Dobrze, żeby woda ze szpinaku odparowała bo lubi być rzadki.
A gotujemy świeży, skrojony drobno (teraz jest wysyp w sklepach) albo z mrożonego kawałka połamany na cząstki.
Cześć Edytko, pracusiu nasz
A
Alusia8989
Gość
Kropeczko a co z tym jajkiem ??
Ile tego jogurtu ? ;D Ile czosnku? Kochana ja jestem anty talent kuchenny i muszę mieć wszystko łopatologicznie
ile szpinaku moge zjeść na jeden posiłek?
M
Mateuszkowa
Gość
Kropeczko hahah jakie tematu TU
"wściekam się " że Pan i Władca czeka aż jego sługa wykona co należy 

:-), co do mopa uwierz da się ! ja mam mniejsze mieszkanie od twojego, ale jest na to szybki sposób, zabawki małego siup na bok albo na łóżko to co się da odsuwam, myje czekam aż wyschnie a wysycha szybko
układam jak ma byc i jade dalej, muszę mopika kupić już dziś, ale nie takiego z "włosami" a w ogóle marzy mi się szczotka parowa ale nie wiem czy to nie przereklamowane jest
zrobiłaś mi smaka na ten szpinak, może i ja zrobie
jak mam czosnek oczywiście..
teraz zastanawiam się jak ja zapakuje tą trampoline w papier
są 2 pudła dosyć obleśne
więc samo przewiązanie kokardą marnie by wyglądało, eh, no cóż.. 
edit: Ala co z jakiem ? no jajko sadzone robisz na przykład do tego, ile czosnku ? daj 1 zząbek i zobacz czy starczy, ja daje 2, ile jogurtu ? daj 1 łyżke i zobacz :-) ile zjeść ja moge zjeść pół gara, lepsze to niż czekolada, o !

teraz zastanawiam się jak ja zapakuje tą trampoline w papier

edit: Ala co z jakiem ? no jajko sadzone robisz na przykład do tego, ile czosnku ? daj 1 zząbek i zobacz czy starczy, ja daje 2, ile jogurtu ? daj 1 łyżke i zobacz :-) ile zjeść ja moge zjeść pół gara, lepsze to niż czekolada, o !
A
Alusia8989
Gość
Czyli mam eksperymentować?
okej sprobuje 
Wiecie co ? Postanowiłam nie kłaść Olka spać w dzień bo potem jest z nim problem wieczorem to ta mała gadzinka położyła się w przedpokoju i śpi ;/ na ziemi !
Dobra niech śpi ale do 13 nie dłużej
a potem wezmę go na spacer do lasu ! 
Wiecie co ? Postanowiłam nie kłaść Olka spać w dzień bo potem jest z nim problem wieczorem to ta mała gadzinka położyła się w przedpokoju i śpi ;/ na ziemi !
Dobra niech śpi ale do 13 nie dłużej
reklama
M
Mateuszkowa
Gość
hahahaha Ala dobre, biedne dziecko zasneło na ziemi ;-))) ciesz sie, że Ci śpi bo masz chwile dla siebie
ale skoro robi cyrki na wieczór to może faktycznie pora to zmienić 

w kuchni eksperymentuj :-) sama się zaskoczysz...

w kuchni eksperymentuj :-) sama się zaskoczysz...
Podziel się: