reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

No chciałam go nie klasc ale sam zasnął... szkoda mi go budzić. No nic niech śpi godzinkę potem go obudzę i pójdziemy na długi spacer ;D chociaż dzisiaj tam zimno ale trudno :p :D

reklama
Ala, ale ,że co ? ubrań nie masz? to się kochana w folie owiń :-p:-p:-p:-p żadnych wymówek, idziesz i już ! mój mały jak wstanie, wszamie zupke i też idziemy, tyle, że ja z misją po warzywa i mięso przy okazji

muszę sobie kupic wędzoną makrele, bo tak uwielbiam na chlebku zjeść mniam mniam

Ha ha :D w folie dobre dobre ! :)) zaraz zadzwonię do babci to pojde z nią :D chociaz będe miałą z kim pogadać ! ;P ;P bo sama to nie lubie chodzić :D ;P

Ala - i w łóżku też eksperymentuj :) popuść wodze fantazji i zobaczysz, że będzie się układać :tak:
Alusiu, zimą też na pewno zabierasz chłopców na spacer a wtedy jest jeszcze zimniej :-)
Dorota - ja na początku diety: dzień bez makreli to dzień stracony :-D teraz przerzuciłam się na dorsza, duszonego albo pieczonego. Morskie ryby zawierają jod a ten... pobudza metabolizm :tak: ludzie... czego to człowiek nie robi dla kilku/nastu kg mniej...
Ach.. nie namawiaj mnie na mopa, już to przerabiałam.
Parowego ma teściowa - żadna rewelacja, ja nie widzę piorunującego efektu z reklam.
Toxi - zazdroszczę Ci Gdańska, 3-miasta i całego wybrzeża helskiego... ja jestem zakochana w tych okolicach (w Krakowie Dorotko też! :tak:)
od dziecka jeżdżę z rodzicami co roku nad Bałtyk, a odkąd Szymon skończył 2 lata, co roku jeździliśmy na Hel, znajomy rodziców wynajmował nam mieszkanie za śmieszną $. Dopiero 3 lata temu nie pojechałam pierwszy raz nad morze.
Editku - jeszcze nie robiłam się na pieczeń w folii ;-) i pewnie w weekend nie zrobię, bo te mamy w biegu, ciągle coś, ciągle gdzieś.
Dam Ci znać w przyszłym tyg. ale po tołpie efekty są takie jak Jolit@ pisała: jedwabiście gładka, napięta skóra, zero celulitisu.

Ala, ciesz się, że masz z kim bo ja sama pcham wózek i lece jak torpeda :p jbo tak wolno to już nie te klimaty, z gondolą się dało a teraz? nie ma mowy..

Iza no to zapraszam :D ja uwielbiam ryby wędzone, ostatnio tak się zastanawiałam czy by dorsza wędzonego nie kupić, ale jakoś nie doczekałam się nikogo na stoisku przez 15 minut:crazy: więc poszłam bez ryby, buuuuu....

Kropeczko no jasne że chodzę na spacery :)) umówiłam się z babcią na 14 :) przed wyjściem zjem sobie ten szpinak ;))

A wędzone ryby to można jeść? ;))

Ja właśnie kręciłam hula hopem 20 minut z folią i żelem termoaktywne serum wyszczuplające i zaraz spłonę bo ma to efekt rozgrzewający 'D

a ja dziś w ramach obiadu - groszek + tuńczyk w sosie własnym + jajko :-) mniaaaaaaam !

wydaje mi się że wędzone można ale nie za dużo bo sa tłuste:tak:

Ala nawet nie gadaj :p
groszek z puszki + tuńczyk z puszki + jajko na twardo w kostke pasowałaby jeszcze czerwona fasola ale nie mam, no i łyżka majonezu light.. --_--

toż to zwykła sałatka:eek::eek::eek::eek:

reklama
Pewnie zwykła ale ja nie znosze tuńczyka ani tymbardziej groszku :) :p
Olek wstał sam :D zaraz zrobie obiad i idziemy :))

Do góry