Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tzn kabina i kibelek 

Dorotko, poproszę mniej skrótów myślowych, bo nie bardzo jarzę, na co się wściekasz... że używa? czy że niechętny? :-)Iza mój też ma Ksieżną Renie Rączkowską która trzeba mu pomachać jak coś![]()
teraz bidulka ma problem, czy skusić się na zaloty kierownika, którego byłam asystentką...

oboje są w małżeńskich związkach dodam 

Szpinak dusisz 15-20 min na wolnym ogniu z odrobiną wody. Na koniec dodaj śmietanę lub jogurt naturalny + czosnek + sól. Można też masełko jak Dorota.Dajcie mi jeszcze raz przepis na ten szpinak z jajkiemproooosze
)

:-), co do mopa uwierz da się ! ja mam mniejsze mieszkanie od twojego, ale jest na to szybki sposób, zabawki małego siup na bok albo na łóżko to co się da odsuwam, myje czekam aż wyschnie a wysycha szybko
układam jak ma byc i jade dalej, muszę mopika kupić już dziś, ale nie takiego z "włosami" a w ogóle marzy mi się szczotka parowa ale nie wiem czy to nie przereklamowane jest
zrobiłaś mi smaka na ten szpinak, może i ja zrobie
są 2 pudła dosyć obleśne 
ale skoro robi cyrki na wieczór to może faktycznie pora to zmienić