reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

przybywam z motywacją!!!!!!!!!!!!!!
Hahahaha! Dorota widziłam w DTVN program o tym :) niestety - w niczym te robaczki nie szkodzą, lekarz powiedział, że to samo białko, żywione czekoladą, więc nikt się po takim posiłku nie rozchoruje. No ale estetyka odpychająca. Na szczęście uwielbiam Goplanę i Milkę ;-)

reklama
1.gif
haha, tak się dziś czuję ... co do czekolady też bym zjadła :-) ale zadowolę się kaszką ...

oj Iza!!! miało Was to obrzydzić !! :p :p a Ty od razu szukasz jaśniejszej strony, że białko gratis hahahaha, czyli, że wolałabys pokarmić częściej dla stracenia wagi ? :p dla pocieszenia powiem Ci, że moja koleżanka karmi dalej ( mala skończyła rok pare dni temu ) i po porodzie schudła wszystko co przytyła a za pare tyg przytyła 10 kg !!!!!! karmiąc dziecko !!!! :szok::szok::szok:

Butterfly ale kasza manna? ja nie lubie, ble :p

Butterfly czuje się podobnie !! Nic mi się nie chce ;/ ciepło mi strasznie a do tego zaczełam sprzątać tą kuchnie i zrobiłam sobie jeszcze większy syf ;//

Kropeczka okej :) jutro się zważe i napisze Ci dokładną wage a potem znowu się zważymy 1 lipca i zobaczymy ktora wygra :) a nagroda? Bo bez nagrody nie ma zabawy :p

Mateuszkowa motywacja super !! Zaraz mi się odechciało czekolady ! :))

Co macie dzisiaj na obiad Kobietki ?

:happy: ja jakoś nie wiem, wczoraj też robiłam warzywka ,,, z cukinią,papryką,kukurydzą,ziemniakami a co :-) zgrzeszyłam ale zrobiłam i nic z tego nie zjadłam bo od zapachów mnie aż skręca :-)

Alusia, nagroda...hm...pomyślę do wieczora co może być nagrodą, poza nieukrywaną satysfakcją :-)
Dorota no już taka ze mnie optymistka :-D z tym białkiem.
Z karmieniem? nieeee... wolałabym już wcale nie karmić, ale do zaśnięcia Bartek musi possać, za to smoka traktuje jak zabawkę.
Na obiad mam 8 główek sałaty w lodówce, jajka i dorsza w zamrażalniku. wrzucę na patelnie i bedzie, ale coś nie mam na niego ochoty...

edit
Looknijcie na closa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To i ja się dolączam do schudnięcia do końca miesiąca :-)

u mnie też mega skwar łooo matko jest pochmurnie a nie pada za to ja padam jak ten pies hihihi

Dorota czekolada spoko ale żeś mnie natknęła już nigdy nie zjem i nie kupię

Ostatnia edycja:
reklama
bardzo dobrze! wstręt do czekolady powinien nastąpić! hahaha :-) jeszcze tylko fast foody, przekąski etc.. :p
wrócilam ze spaceru, dramat jaka duchota!!! niechże ta burza przyjdzie bo taki descyk rano to coś niepoważnego :-D:-D:-D
właśnie wcinam spoźniony obiad:sorry2:, miałam iść do mamy ale nie mam siły i ochoty na gadanie bo głowa mi pęka..:nerd::nerd:

Iza no to trzymam && za wykonanie planu ;-) mój ma cycunia ;-) do spania tylko, pomału go będe oduczać ale nie wiem czy to dobry moment teraz?

AGA, JOLA ?? HELOŁ?

Do góry