• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jola kopne cie w doope :-p
wywoływałam Cie pare razy ...
Przykro ze nie widziałas ..hmm.
EDIT: no i udanego wyjazdu :D mam nadzieje , że jak przyjedziesz to słoneczko dalej będzie.. ;-) spr pogode sobie długoterminową ;-)

Editek dopisałam wyżej jeszcze nie wiem czy widziałaś, chodzi pRzy meblach, za rączki troszke ale woli sam z meblami, teraz łazi wokół stolika przy którym chce siedziec i obowiązkowo BRUM

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja jestem :D

dziewczyny mam plan - od jutra - chce robić rano abs-a albo weidera - nie wiem co lepsze :confused: zebrałam się w sobie, po tym jak zobaczyłam moje doopsko w lustrze, już od miesiaca NIC nie ćwicze, pare razy bieganie a teraz nie ma szans przez te upały, więc chociaż to , a dziecko jak będzie ryczeć to trudno, 10 min bez mamy go nie zbawi a ja sie wykąpac muszę :-D:-D:-D i też chce zrzucić do końca mca kilogram! :-D:-D więccccccc

START !
:D

Mateuszkowa robie z Tobą ale tego abs coooo?? :)

Ja od dzisiaj stosuje piling kawowy już sobie zrobiłam i zaraz ide pod prysznic :) bo o 22 Pan mąż przyjeżdza ... ciekawe czego on chce? :> :P

Jolitk@ a gdzie dokladnie do Pl jedziesz?? :* a co do pisania o diecie to ja też tak ostatnio miałam ale znowu mi chęć wróciłaaa ;) a Ty uważaj na siebie jak pojedziesz :** a i jakie auto sobie kupiliście? ;) ;*

a bo ja wiem :-p weider jest masakryczny :-p mnie osobiście bolały wszystkie możliwe gnaty ale kontuzja uniemożliwiła mi kontynuację ćwiczeń bo strasznie mi się biodra przeciążały a już raz miałam z tym problem ... :baffled: bo to giry muszą być w powietrzu i moje biodra padły :baffled:

Ala ok, to abs! rano tzn pewnie tak ok 8 - 8.30 , a co do Pana męża...hmm.. oj nie wiem, nie wiem, co będzie to decydujesz Ty... peeling też musze zrobić ale to jutro :tak:

a mnie boli gardło przeokropnie i mam węzły chłonne za 1 uchem powiększone ( już naczytałam się co to bo nie wiedziałam :/ ) mam nadzieje , że mnie jakaś angina nie dopadnie, kurka no , wypiłam mleko z lodówki :(

edit: Butterfly wiem, wiem przeszłam go całego i jest napewno nudny, ale efekty są długotrwałe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry