reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja no dokładnie, a jak mi już mały teraz zasnął to powiem Ci, że mi sie nie chce bo wiem , że sie spoce jak szczur a jakiś prysznic teraz czy cos to w nerwach bo jak się obudzi to będzie ryczeć - czesto tak ma, więc sama widzisz, może i szukam wymówek ale ostatnio poszłam umyć głowe jak zasnął 5 minut!! tak się rozryczał, że dramat! nie wiedziałam co mam robić :/

reklama
Gunsów mam całą dyskografię, mój zespół lat dziecięcych, bodajże 7 klasa podstawówki albo 6:tak: wtedy sie zaczęło i tak już zostało:-D

Dorka nie tłumacz sie bo ja wiem jak to jest. Choć Maks w miarę daje poćwiczyć ale to i tak nie to samo, nie ma tego zrelaksowania a zarazem skupienia tylko takie aby odbębnić.

A tak btw to właśnie wyciągnęłam ciasto z borówkami z piekarnika:baffled:

Gaja a kiedy piekłaś ? :D ja nie mam jajek więc to mnie powstrzymuje heheh ;-) wiesz, bo ktoś mógłby rzec że czas jest tylko wymówek szukam:baffled::baffled::baffled::baffled: i masz racje najlepiej na siłowni ćwiczyć czy z trenerem i chociaż mam pod nosem ze 3 to jakoś kaski mi szkoda :/ i jakoś tez się krępuje.. co innego jakbym z kimś szla a sama to nie..

ja upiekłam zanim zaczęłam ćwiczyć, tak mnie naszło i wyrosło pięknie:-D
A ja nie mam siłowni w ogóle w pobliżu, nawet nie wiem gdzie jest, wiem, że jedna nad jeziorem ale tam tylko karczochy chodzą:dry:

Syn mój właśnie sobie śpi a ja bez celu siedzę na necie, matko ale mam lenia:baffled: Zamiast zrobić coś pożytecznego noooo

Często​
gęsto
uwagę wtedy dostałem.
Z dziewczynami wojny toczyłem,
Bo kłamstwa/kłamstwami się brzydziłem,
A dziewczyny jak to baby,
Wiecznie wymigać się chciałyby.
Lecz najważniejsze napiszę o tych latach,

Gaja a możemy edytować? ;) wierszyk cool, na pewno Pani Miłosza się uśmiechnie, jak będzie go słyszeć. Usunęłabym wyrazy wytłuszczone, a kłamstwa zastąpiłabym kłamstwami. Żeby go uzgrabnić nieco :) reszta superowa!​

reklama
Kropeczka a ćwiczyć to kompletnie mi się nie chce ale dieta też legła w gruzach... Może musimy jakoś się wspólnie zmotywować?
Ala świetny pomysł! do końca mies. 1,5 kg lżejsze? no dobra, chociaż 1 kg. Rozliczymy się z wyników na ringu ;) pojedynek będzie słowny oczywiście :-D:-D
zajrzę dziś czy jest u mnie to mleko, i ile ma kcal. Ja się zapijam ostatnio pepsi light 0,3 kcal w 100 ml. Ale to świństwo jest, bo słodziki bardzo niszczą wątrobę. No ale jak zapycha! :-D
Dorota no to se pojechaliśmy do Krakowa :) poczekam może, jak będzie nieco chłodniej, bo w taki upał mi się nie chce.
Edyśku dzięki serdeczne :) Ty możesz odsapnąć i rozkoszować się grilem, a ja jak nie ćwiczę, to stoję w miejscu. Zobaczę co mi da ten ukrop, rok temu nie ćwiczyłam, ograniczyłam węgle i jadałam bardzo dietetycznie, bo karmiłam 3 tygodniowe dziecko, no i 9 kg zeszczuplałam, ale wtedy karmiłam 8-9 x na dobę...
Motylku zapraszam do mnie :) od 5-tej rano było szaro i deszczowo, od 9-tej mam saunę, wilgotno i gorąco, 28 st w cieniu.

Do góry