reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia mój też Aleksander hehe a nie przejmuj się swoim 3- latkiem mojego brata 3 latek waży uwaga- 22 kg :tak: i jest naprawdę gruby a co najlepsze słaodyczy nie je prawie wogle bo ciągle ma robaki czy coś.Ciuchy nosi na 5 lat spooko.

Mateuszkowa mnie też tak bboli na ovu czasem tak zakłuje że w pół zgina.

Dzisiaj przyjeżdza J :-):-) więc myslę, że szykuje się interesujący wieczór hihihi

reklama
Alusia:-D mojego nie ma już dwa i pół tyhodnia a wcześniej tydzień miałam okres więce już nic nie gadam:-) hahaha

Motylku a cóż Ty za misję masz dzisiaj:-)?

:-) ja mam same misje :-) lecę wysłać list, i jadę do Czarnkowa z rodzicami pozałatwiać jeszcze formalności, po rodzinie się poszlajać hahaha, same wybojowe misje - next cz.II zakładania dzamameru z truskawek :-) aaaaaaaaaaa i jeszcze poszukać jakiejś sexownej piżamki i szlafroczka :-) na pobyt w szpitalu :rofl2:

Ala tak też myślałam, że to chcica Cie "zmusiła" to TYCH czynów :p które opisałaś.. pożądanie,, nic nie poradzisz, że Cie ów samiec kręci :rofl2: a rozłąki czasem podkręcają jeszcze atmosfere, ale Ty bądź twarda :p

Editek...uuuuu..czyli nie będzie Cie wieczorkiem ?;-)

Butterfly a cóz to za misja? :D

edit: a już widzę że wyżej pisałaś :D hehehe no to cały dzień w biegu :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No raczej chyba nie heheh:-):-)
a wogle dzisiaj to mam zwariowany dzień oczywiście nie licząc pakowania muszę jechać jeszcze ze znajoma do sklep bo wychowawczyni Adriana zdecydowałayśmy się zrobić taki koszyk z owocami, kawa, słodyczami i zostało nam jeszcze kupić owoce i myślałam jeszcze jakieś wino no i znajoma kwiaciarka nam zapakuję w ta folię przeźroczystą i musimy kupić takie owoce żeby zwytrzymały do piatku rano heheh

Mateuszkowa a jak tam Mati dałas mu tego łososia?

Motylku kiedy idzisz do szpitala?

Alusia może poćwicz sobie żeby nie zwariowac hihihi;-)ja se później poćwiczę czyt. Wieczorem:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Editek dałam mu, no miał skwaszona mine i na 2 dzień był wysyp na czole..eh :/

Butterfly a masz być dzień przed badaniem czy w dniu ?

Do góry