reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Cześć dziewczynki. Sorki,że mnie wczoraj nie było,ale kiepsko się czułam,zresztą widzę,że nie tylko ja.
Poćwiczyłam wczoraj a6w i mam takie zakwasy że masakra.Jednak moje dotychczasowe ćwiczenie było o kant doopy.
Pobijemy wagowo wasze dzieciaczki. Mój młody ma 14 miesięcy i waży 12,5kg:)

Gaja jak ja ćwiczę to młody przychodzi się do mnie tuli mnie zaczepia a piec po twarzy liże :/

Mateuszkowa
mam nadzieję,że dziś już lepiej się czujesz:)

Alusia i jak tam Olo?? Czy po wcześniejszych szczepieniach też były takie akcje??

JaiKropeczka to pięknie sobie radzi Twój synio. Mój nie chce sam jeść, muszę go karmić :(

Poczytałam co u Wa i lecę sprzątać chawirkę. Miłego dnia kobitki

reklama
i jestem po spacerku :D

Ala trzeba się pilnować z wydatkami, ale bez przesady..inaczej wiecznie będziemy wypominac sobie, że mogliśmy coś mieć..
co do ciasta to wolisz z masami czy z owocami ? galaretka?
Jolek mnie się wydaje, że wcale dużo Twój nie waży .. zalezy też jakie dziecko się duże urodziło przecież:tak: a za pare dni zakwasy mną ;-)

Edysiek Ty nie wysyłasz nic? ;-) hehehe

a ja popelniłam grzech ciężki..
w ramach obiadu kupiła białą czekolade i zjadłam całą :baffled::baffled:i to jeszcze kupiłam taką niedobrą..eh.

Gaja ?

Mateuszkowa Igi urodził się z wagą 3900g trzy tygodnie przed terminem. Pani doktor twierdzi że ma wagę dwulatka.
Miną miną zakwasy. Dziś jeszcze się dobiłam ćwiczeniami.
Całkiem smaczny obiad dziś miałaś :-D ja mogę poczęstować zupą koperkową:)

Edysiek skorzystałam z konkursu. Czy można gdzieś pooglądać te fotki??

Mateuszkowa co do ciasta to obojętne znaczy z galaretka nie lubie :) ale to chodzi o to że ma być efektowne :-D:-D a co do czekolady to poszalałaś. Żeby zjeść niedobrą całą :no: heh :-)

Jolek Olo już lepiej chociaż ewidentnie ma te nózki troszke spuchnięte ale nie płacze ;-) a co do ćwiczeń to chyba sie nie zniechęcisz do abs? :tak:

Edysiek dzięki za konkurs :-) ale nie mam takich zdjęć :-D:-D

Ja zrobiłam 200 powtórzeń na agrafce, abs i odkurzyłam caaaały dom. Teraz musze jeszcze dwa prania powiesić i posegregować potem wsio bo dzisiaj pralka chodziła uwaga 6 raz !! :-):-) a jeszcze z 2 razy ją włącze bo mam ręczniki do prania :-D

Alusia może okład z sody pomoże na te opuchnięte nóżki??

Ni nie na pewno się nie zniechęcę :)

Ty to pranie to chyba przez miesiąc zbierałaś :szok::szok: Ja przed chwilą powiesiłam pranie za oknem. Czaiłam się bo na deszcz się zapowiada,ale wieje i super przesuszy ręczniki i pościel. Modle się ,żeby nie padało :-)

Ostatnio jadłam u siostry takie oszukane tiramisu było pycha, jak coś to służę przepisem :)

A co dokładnie robicie z tą agrafką i czy daje efekty???

Jolek dawaj prezepis :-D może skorzystam. Zobacze czy łatwe i względne tanie :-):-) a okłady z soli sprobuje zrobić bo nigdy nie robiłam. A jak to zrobić?

Ala zjadłam, żeby się nikt nie męczył :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i niedobrze mi teraz, eh :baffled:
z ciast to może... Kulinarne szaleństwa Margarytki: Sernik „Złota rosa” lubie bardzo :-)
Kulinarne szaleństwa Margarytki: Orzechowiec czyli pyszne ciasto z miodem i orzechami. mniam mniam :D
polecam z tej str, sama często zaglądam tam :-)
i jeszcze...
Kostka Cappucino
Metrowiec uwielbiam :D

Jolek to jak duży sie urodził, to przecież musi mieć mase ;-) ja to w zupełności rozumiem ;-) a zupka mniam mniam... :-) może zrobię jutro z lanym ciastem... hmmmmmm

reklama
Do góry