O jeny ,Wy znowu o ciastach,ciagle cos pieczecie

a ja nic
Mloda w przedszkolu w pampe to juz i w domu posikuje :-( porazka na calej lini,mam teraz do pampow wracac?? z trzylatka ?

zajebiscie...mam nerwa jak nie wiem

najchetniej bym jej po dupie natrzaskala

bo i tlumaczylam i powtarzam jej co dzien 50 razy,ze siku to na nocnik i pytam sie tez jej 50 razy na dzien czy chce siku mowi nie a za chwile ma spodnie mokre.
Poza tym bylam na basenie ,nudy,bardzo malo ludzi co mnie zdziwilo .........moze przez nerw na pogode wola siedziec w domu niz jechac na basen-KRYTY,bo to przeciez czas,ze powinnismy nad jeziorami siedziec,ktorych mam dookola kilka a nie na basenie krytym..........albo na urlopy ludziska powyjezdzali.
Oprocz tego mialam nieprzyjemne zdazenie :-( pies mojej tesciowej gryzie ,jest nieobliczalny wrecz bo nigdy niewiadomo czego sie po nim spodziewac,ugryzl juz pare osob w tym mojego meza i innych czlonkow rodziny.No ale nie o tym chcialam...
Pogonil juz kilka razy tez mojego psa bo czuje sie panem podworka po prostu i juz.
Mialam dzisiaj pieska kolezanki u siebie przez pare godzin,malutki slodki shih-tzu,mowie do tesciowej bierz swojego bo ja ide moje wypuscic-ok. wypuscilam ale tesciowa niedomknela drzwi i ten wylecial z domu niewiadomo kiedy ,zlapal tego pieska koleznaki i szarpal nim i nie wiem co jeszcze bo tego nie widzialam ale slyszalam tylko pisk ............

boze przez okolo minute zanim nie dostrzeglam Gizma myslalam,ze tamten go zagryzl

serce podeszlo mi do gardla,rece sie trzesly i pierwsza mysl co ja powiem Kasi

:-(ale na szczescie nie zagryzl go ,ale ma slad na karku i to z dwoch stron bo jak go zlapal w swoje szczeny :-( porazka.
Wlasnie gdzie Gaja??
Dorota biala czekolada?? toc to bez sensu...biala nie poprawia humoru tak jak normalna

bo nie zawiera kakao...........chyba
Alus...to zes ale miala prania dzisiaj,masz zamiar jeszcze to wszystko prasowac? Ja prasuje tylko Mai rzeczy do przedszkola i nasze wychodne ...a wiecej piore moich lachow po domu,meza roboczych wiec

A z suszarki jak szybko wyciagne zaraz po skonczeniu suszenia to wyciagam jak wyprasowane ...ale jak poleza dluzej takie gorace to sie wygniota.