reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Drogi Mateuszku :-).

W dniu Twoich pierwszych urodzin,
Oprócz życzeń,
Jakie zwykle składają ludzie:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
Zabawek, całusów, przyjaciół,
Życzę
Abyś miał jak najwięcej dni w życiu,
W których powiesz, że jesteś
Szczęśliwy.

reklama
Dorota życz swojemu Maluszkowi samych urodzinowych wspaniałości a Wam obojgu życzę udanej imprezy :tak:
Alusia Bartuś spał od wczoraj od 18.30 z tym że aż do... 5.30 :baffled:
Edyśku oby Ci jak najszybciej przeszło z tym wspomnieniem po zębie, ale chyba już lepiej, skoro męża dorwałaś? :-D
Gaja Szymek też kiedyś taki był...wszystko mu było jedno, co założy byle nie różowe, niestety - już mu się odmieniło.
Editek ochłodziło się w końcu u Ciebie też?

Dzień dobry :)

witam,
Dorotko dla Mateuszka 100 buziaków i szczęśliwego dzieciństwa:-D:-D:-D

Izunia zdaję sobie z tego sprawę, że jak testosteron uwolni się do jego mózgu to bedzie całkiem inaczej i przeraża mnie to bo teraz to złote dziecko:sorry: A od kiedy Ci się zaczął buntować, Miłosz ma 10 lat to kalkuluję, że tak za 2 lata się zacznie?

A ja już zaliczyłam agrafke i zaraz za abs się biorę, jestem padnięta bo Maks usnął po 22 po 3 nie mógł spać i chyba alergia mu przeszkadzała bo po nosie cały czas jeździł i tak 2 godziny a wstał po 6:baffled:

edit: ważyłam się rano i niby mam 64,7 kg, fajnie ale pewnie nie na długo

edit2: i przyszło te pudełko śniadaniowe, jest ekstra bo z takiego grubego plastiku i spokojnie 2 kanapki wejdą i cos jeszcze i starczy na lata mu jest tak dobrze wykonane. O ile, że jakis złośliwy/a kolega lub koleżanka mu nie rzucą o glebę, bo poprzednią miał taką niepowtarzalną i oczywiście dzieci złośliwie na stołówce mu zabierali a jedna koleżanka rączke wyrwała. Mówię wam masakra z tymi dziećmi

Ostatnia edycja:
Hej Laski :-D.
Na zamkniętym podałam swoje wymiary :-D.

Edysiek jeśli dentysta Ci dobrze wyrwałto nie powinno boleć :* chociaż mój teść już o tygodnia na ketonalu jedzie bo nie może funkcjonowac tak go boli. Ja też musiała bym się wybrać do dentysty tylko ciągle szkoda mi kasy ale może po urodzinach? A mam zaraz na początku sierpnia dokładnie 2 sierpnia.

Kropeczko moje dzieci chodzą spać codziennie o 19 no chyba że jakieś urodziny albo coś to o 20 :-) i wstają tak kolo 6.30 - 7.00 dzisiaj np wstali 7.20 :-D:-D A co do urodzin to pewnie zrobie tylko tort bo nie lubie obchodzić swoich urodzin :tak: a co do pogody nad morzem to mam nadzieje żę bedzie mimo wszystko ładnie chociaż dwa dni. Chce się wreszcie wykąpać w morzu. A Ty kiedy to dokladnie jedziesz i wracasz? ;-) aaaa za chwilke jade do Ciebie znaczy do Czechowic do Olka Motocykle :-D.

Gaja no to super że waga spadła. Ja zaraz zabieram się za ćwiczenia bo wieczorem po urodzinach mi się nie bedzie chciało.

Ala widzę tą firmę z okna ;) no prawie, ale to jakieś 3 km ode mnie. Pewnie jedziesz na jakieś zakupy ze swoim S. do towarzystwa?
Ala jadę 16 sierpnia wracam 01 września. Dźwirzyno.
Bartuś poszedł spać, ja idę pod prysznic. aa! sprzedałam wczoraj jeszcze huśtawkę elektryczną i muszę ją zawieźć do Bielska, i buty, które kupiłam na wyprzedaży nie w swoim rozmiarze, ale w okazyjnej cenie. Niezłe to allegro, pod warunkiem, że się coś sprzeda :-)
Gaja no właśnie coś ok. 10-11 lat zaczął wydziwiać, tylko...to za sprawą jego tatusia. Ty jesteś w lepszej sytuacji bo Twój mąż nie podważy Twoich decyzji, mój były komentował moje zakupy przy dziecku więc i on kręcił nosem. Teraz znów nadaje na tatę, bo jest z nim na wczasach i sporo Szymkowi się nie podoba w nowej rodzinie ojca, także mam ubaw :-D i tak w kółko...

Witam się i ja:-)
Troszkę głowa dzisiaj cięzka:sorry:, ale cóż coś za coś;-) heh...

Mateuszkowa Wszystkiego Najlepszego Dla Matiego 1oo Latek!

Alusia ale Ci fajnie ja uwielbiam mieć wolny wieczór ciszę. Zapodaj wymiary na priva:sorry:.

Kropeczko o tak wreszcie chłodno i pada nawet ciekawe jak długo.A jak tam Bartuś się czuje?

Gaju dzieci są teraz okropne i do tego złośliwe na maxa. Mój dwa razy w tym roku przyszedł z zalanym mlekiem plecakiem bo otwierają to mleko w kartonikach i wkładajądo plecaka. I całe książki wszystko do suszenia normalnie. Gratuluję spadku wagi :tak:. Mon tez był taki jak Miłosz a teraz mu się normalnie odmienilo i nic juz bez niego nie kupuję bo masakra no koszulki jeszcze załozy ale bluzy, dresy absolutnie. Chyba zaczął się cza buntu hihi.

Edysiek ja się obudziła dwa dni temu spuchnięta od zęba zapewne bo z jednej strony ale nie tak jakoś strasznie i płukałam szałwią i zeszło, bo strrrrasznie boję się dentysty wolę juz rodzić. A jaką macie pogodę? zawsze możesz poleniuchować heh w końcu urlop masz:-)

A u mnie od rana znowu ciepło i słońce a było tak przyjemnie 0:-D:-D.

Kropeczko to nad morzem się spotkasz z nami? Ja do Ciebie do Dźwirzyna mam 30km to może wybiore się na wycieczke i się spotkamy? Mateuszkowa też przyjedzie na wycieczke :-D:-D fajnie by było ;-).

Editek ja też uwielbiam wolne wieczory dlatego nauczyłam dzieci chodzić spać o 19 ale do marca tego roku to chodziły spać o 18 !! I spały do 7 nawet do 8 :-D:-D a wymiary już podaje :-D:-D.
75kg 71 km
Udo-60 - 57,5cm
Talia-88 - 83cm
Pas na wysokości pępka 98 - 94,5
Biodra 105 - 100
Biust 97- 95

A ja stwierdziłam ze nigdy się nie mierzyłam zrobię to dzisiaj i zobaczymy po miesiącu czy ta moja dieta daje jakieś efekty ehh... a do wagi baterii dalej nie kupiłam wyslę J dzisiaj to kupi:-)Ale wam fajnie z tym morzem :)
Alusia
widzę że sporo ci ubyło gratki:tak::-)

Editek no fajnie :-) ja już nie moge się doczekać i skreślam dni na kalendarzu tymbardziej że jedziemy sami i będziemy mieli 6 dni żeby wreszcie spędzić je razem no i porządnie pogadać... Mam nadzieje że nie będziemy się kłócić :tak:.
Ja jakoś bardzo lubie nasze pOLSKIE morze :-D mój mąż chciał jechać za granice na Chorwacje albo do Bułgarii ale ja wole nasze morze :-).
A wymiary mi spadły ale jakoś nie czuje po spodniach chyba :-p

reklama
Na zamkniętym fotke dodałam dla zainteresowanych.
Szkoda, że ja w innym całkiem terminie nad morzem będę :(
A co do pogody to te długoterminowe to sie nie sprawdzaja to takie wróżenie z fusów, pamiętam jak mieliśmy na Boże Ciało jechac i zapowiadali właśnie w tej długoterminowej słonko i ciepło a pojechaliśmy to nam dosłownie gówna z nieba leciały, wiatr straszny, że wyjśc z domku sie nie chciało i non stop deszcz, całe 4 dni jak byliśmy także ja nawet sie nie nastawiam co ma byc to bedzie;-)

Do góry