Witam :-)
Dzisiaj rano obudziłam się z opuchniętym dziąsłem

I tak po pracy musiałam pojechać do dentysty. Okazało się, że ząb już się nie nadaje do leczenia i można go tylko wyrwać

Na szczęście koleżanka dała mi namiary na całkiem przyjemnego i baaardzo młodego (i przystojnego dentystę). To mógł sobie rwać, choć ja nigdy w życiu zęba nie wyrywałam, ale przy nim to dałabym sobie wszystko zrobić

Jeden minus tego, że ta przyjemność kosztowała mnie 200 zł
No i mam jeszcze przepisany antybiotyk.
A wyglądam jak chomik tyle, że jednostronny
Ledwo co dojechałam do domu a brat do mnie przyjechał

ale byli godzinkę i pojechali.
Mateuszkowa to udanej imprezy życzę
Alusia a kiedy masz urodziny, bo ja też lada dzień :-) Tyle, że ja żadnej imprezy nie robię. Dla dorosłych to tylko robimy na okrągłe rocznice.
Gaja ja niemal tak samo robię ciasto na pizzę, ale nigdy go nie dawałam do piekarnika żeby rosło

Albo koło grzejnika stawiam jak się pali w centralnym albo stawiam na garnku z gorącą wodą.
A sos robię tak, że podsmażam 2-3 cebule + czosnek a potem do tego dodaje koncentrat pomidorowy i duuuużo przypraw :-)
Ale mnie naszło może jutro zrobię
Editku my tylko gdzieś nad jeziorko pojedziemy pod namiot, gdzie będziemy łapać rybki. Ale jeszcze nie wiem kiedy, bo na razie pogoda sie skiepściła

A urlopu mamy 2 tygodnie oboje.
A ja tak w ramach rozpoczęcia urlopu :-):-):-) właśnie robię ciasto, bardzo kaloryczne i bardzo masowe takie jak moje żuczki lubią najbardziej
Głodna jestem a na razie jeszcze za bardzo nie mogę jeść :-( a zjadłam dzisiaj jogurt i bułkę i wsio