reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa sama nie wiem, aż strach się bać :szok:
A ten kolega to taki całkiem dziewczyński jest :tak: tylko z dziewczynami się przyjaźni, no i na urodziny też tylko same dziewczynki zaprosił. Nawet z prezentem nie było problemu, bo lubi to co i moja córcia ;-)

Nie rozumiem co masz na myśli pisząc zakończyć :baffled: albo rozumiem za bardzo :szok: Możesz wyjaśnić co nieco na grupie ;-) No chyba, że nie masz ochoty. W każdym razie głowa do góry, przyjdą lepsze dni :tak:

Już dwa prania powieszone, ogarnęłam trochę i teraz pora na relaks. Idę poleżeć na słoneczku z książką :-) A co ta czasem wolno się polenić :-p:-D

reklama
Bry:)

Pogoda i u nas się zrobiła ale co z tego jak Igi śpi. W dzień obskoczyliśmy zakupi i spacer z psem. Coś mi kudłaty sobie w łapę zrobił i od wczoraj bawię się w pielęgniarkę.Jak do jutra lepiej nie będzie to poproszę sąsiada żeby do weterynarza nas zawiózł:(

Edyśku
pannica pannica widać na ostatnich fotkach:)
Całkiem dziewczyński... może w kiecki się też ubiera?? ech ciekawe czy rodzice zwracają na to uwagę.

Mateuszkowa
jak się dziś czujesz?? No zaje...sty obiad - czekolada! Lanie powinnaś dostać!!
Dorka ech co Ci tu napisać...szkoda mi Ciebie ale z drugiej strony jak masz się męczyć i jeszcze Mati ma na to patrzeć..może jedź z nim gdzieś do rodziny, odsapnijcie od siebie z P . maa przerwa powinna pomóc bynajmniej w podjęciu decyzji.

Ostatnia edycja:
Jolek no chyba aż tak źle nie jest. po prostu jest, najmłodszy i taki wycackany przez mamę, babcię i dużo starsze siostry.
Biedna psinka :-( A w ogóle to jakiego macie pieska?
Córcia wróciła zadowolona. A i ja poczytałam trochę i się zrelaksowałam. Rzadko mi się zdarza takie nieróbstwo, bo jakoś tak nie umiem, ale czasem trzeba odpuścić ;-)

jestem i ja,
mój T. na działce WC nam remontuje bo i kibelek był do niczego i syf totalny tam, bo od kiedy kupiliśmy nic z tym nie robiliśmy i trzeba było w końcu bo jest a sika się po krzakach:-p

Maks mi usnął a reszta jeszcze słysze siedzi razem w pokoju.

Dorka - wiesz moja dobra koleżanka teraz jakiś kryzys tez przechodzi ze swoim małżem, współczuję bo to jest w związku najgorsze jak najdzie gorszy czas i czasem wielka próba wytrzymałości:-( Ja kiedys miałam, wytrwaliśmy i jest super:tak:

laski na :ninja2:już napisałam..

Jolek dziś podobnie, czekam na @ więc to może to?! sama nie wiem... biedny psiak, może cossobie wbił? kolec? szkło?

Gaja niestet niby to normalne ale dla mnie nie do końca... piszesz, że wreszcie WC będzie :D hehehe teście maja taki wychodek na działce ale ja nie nawidze go. śmierdzi "klockiem" dosłownie, pająki jakieś. niby czysto (??? ) odświeżacze powietrza ale ja chętniej bym sikneła w maliny ;D d;latego unika sikania tam haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edyśku oby się to cackanie z nim nie odbiło w przyszłości;-) Fajnie że Angela zadowolona z imprezki:)
A ja mam kundelka o takiego :

grudniowo 005.jpggrudniowo 006.jpgLakur.jpg

Gaja no tak kibelek na działce to podstawa:)

Mateuszkowa nie wiem co tam się dzieje, dobrze nie idzie obejrzeć bo nie daje:(

Załączniki

• grudniowo 005.jpg
    grudniowo 005.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 48
  • grudniowo 006.jpg
    grudniowo 006.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 47
  • Lakur.jpg
    Lakur.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 52
Witam :-)
U mnie piękna pogoda, zaraz zmykam na dwór. Właśnie nastawiłam zupę jarzynową, wypiję kawkę i idę na ogródek.
Jolek fajna psinka :tak:a jak dzisiaj łapka?

hej
chyba mam zaczątki anginy., no bajecznie.
u nas wietrznie ale ciepło. Mateusz mi zasypia o 15 zamiast o 12 i później jest problem ze spaniem na wieczór bo ma jakieś lęki. np. boi się jak na górze ( piętro wyżej ) się kąpią..no masakra jakaś. wyje, ryczy, szarpie się jakby go zażynali..

Jolek myślałam, że ten psiak mniejszy a to całkiem spore psisko :D

Mateuszkowa mnie coś od początku tygodnia męczy chrypka i kaszel :baffled:
Pojechałam dzisiaj z dziewczynami - Angelą i jej kuzynką na plac zabaw - zrobili nowy na końcu wioski, ale rowerkiem nie tak daleko ;-) Dziewczyny się wybawiły, ja sobie poczytałam i posiedziałam na słoneczku. Jutro w końcu muszę iść na ten ogródek :-p

A gdzie reszta się podziała ???

reklama
Hej. Ja dziś cały dzień w ruchu, nawet okna pomyłam.

Edyśku niestety wylądowaliśmy popołudniu u weterynarza. Od rana cieszyłam się że jest już lepiej
że ale zanim wyszliśmy na dwór stwierdziłam że się mylę, do tego na dworze śmigał na 3 łapach. Poszłam na trochę z Igim na plac zabaw a potem sąsiad podwiózł mnie z ciapą do weterynarza. Niestety jakiś ropień jest między paluchami i antybiotyk konieczny. Dziś zastrzyki jutro i pojutrze też a potem tabletki. Na dwór mamy wychodzić w skarpecie i dalej okłady robić. Ech wydałam dziś ponad 70zł, a dwie następne wizyty z zastrzykami po 50 zł mnie wyniosą
sorry2.gif
Jeszcze nie wiem ile za tabletki zabulę a będzie je musiał brać przez około dwa tygodnie:/ Jak nie urok to sr..a. Nie mam kasy a tu jeszcze to!!! Do tego jutro sąsiad w pracy i nie mam z kim zbytnio do weta na zastrzyk podjechać
:/

Matuszkowa a bierzesz coś na to gardło?? Mój Igi ostatnio chodzi spać jak chce więc już przestałam się przejmować:/ Jak M wróci to będziemy go prostować:)

Do góry