reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej
witam Was z oczami na zapałkach.
Mateusz obudził się z wrzaskie po 2. i nie spimy od tej pory bo nie umiał juz zasnąć chociaż padał :/ :/ czuje się jak na wielkim kacu.
byliśmy już w urzędzie załatwić małemu dowód na wakacje :-) oczywiście nici ze spania także powodzenia sobie życze ....

Editek oj znam takie matki co ich dzieci mówiły w wieku 3-4 mc to jest dopiero ubaw :D
Edysiek ja chyba nie pomalowałabym sypialni na czerwono-taki agresywny mi się wydaje. chyba batrdziej poszłabym w zgaszone róże,fiolety albo śliwke
Jolek to super, że wiadomo kiedy wraca :-)) niezły dzień na pelnych obrotach. jak tam dieta? ile już zrzuciłaś?

JOLEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!! :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam :-)
Mateuszkowa wspólczuję niewyspania. Ja nie śpię od 5 i padnięta jestem, ogólnie jakaś taka wypompowana się czuję.
Editek ale ja nic specjalnego nie robiłam - kurze cyce pokrojone w kostke, podsmażone i do tego sos słodko-kwaśny i tyle. Nie miałam wczoraj ani czasu ani chęci przy garach siedzieć. Za to głodna cały dzień chodziłam, zjadłam niemal tabliczkę czekolady :zawstydzona/y: ale już @ przyszła to może mi przejdzie ;-)
Jolek super, że mężuś wkrótce wraca
Wszystkiego najlepszego urodzinowe223.jpg

Załączniki

• urodzinowe223.jpg
    urodzinowe223.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 38
Hej dziewczynki. Dziękuję za życzonka. Wpadam tylko napisać że wieczorem wyjeżdżam i mnie nie będzie prze najbliższy tydzień.

Editku M jest na Wyspach owczych. Dobrze że z małym już lepiej.

Dorka nie ważyłam się,ale to co zgubiłam przez ostatnie dni nadrobiła :( ciasto goni ciasto:(wstyd mi :(

Edyśku piękny obrazek :*

witam,
ja tez wczoraj powrócona. Miałam taki spontaniczny wypad nad morze z rodzicami, zabrałam Olkę i ?Maksa bo Miłosz w piątek miał szkołę i stwierdził, że zajęć nie opuści a druga sprawa to jak kąpać się nie będzie to tez nie ma po co tam jechać:-p Pogoda była cudna, troszkę się opaliłam ale nie bez przesady bo smarowałam się wysokim faktorem co 10 minut, wolę być bledsza niż mieć z deczkiem co nie tak i potem jęczeć od poparzeń;-) No i ruchu mało, bosko, wszędzie wolne chodniki i zero tłoku. Tylko Maks dał popalić bo dla niego morze i plaża jest po prostu nudne i bez rewelacji, po 20 minutach jęczał, że jedziemy do domu. Trzeba było z nim łazić a to na plażę a to do domków na plac i w sumie i tak jęczał non stop. Wróciłam tak umęczona nim, że łeb mi pękał i niedobrze było. Także o wypoczynku i relaksie nie było mowy:no:

hej laski
opaliłam się na czekolade na działce wczoraj :-) ogolnie weekend fajnie spędziliśmy - jak nigdy ....
dalej szukam sukienki na wesele ale nic nie ma :/ :/
co do wagi to niby cos spada ale to po 0,5 kg :/ więc raz rośnie a raz nie. a co do wymiarów do w ciągu tego mca spadłam trochę w pasie . co i jak to musze się zmierzyć, aczkolwiek na te upały bieganie zawiesiłam bo się nie da, więc miałam 3 dni przerwy

Gaja fajna wyprawa. a powiedz opalałaś się w stroju ? a może chociaż w szortach ? :-p morze pewnie zimne?
wiem coś o jeczeniu - mam to samo z Matim, ale On znalazłby zajęcie tylko najlepiej w wodzie albo trylion km od nas -_-

Jolek zostaw ciasto!! ;-))

Dorota miałam strój bo mój tato wywlekł mnie za szmaty do sklepu i kazał kupić, tzn on fundował bo ja oczywiście nie zabrałam stroju:-p A była taka patelnia, że bym w spodniach nie usiedziała tam. A że ludzi garstka na plaży to mogłam w stroju leżeć:-p

A Maks do wody nie wlazł nawet z koniuszkiem palca, Olka za to non stop sie taplała przy brzegu za co ja podziwiam bo woda była lodowata, jak włożyłam stopę to mi normalnie nogi wykręcało po kolana:confused2:

Witam :-)
I ja melduję, że weekend udany :tak: W sobotę stwierdziliśmy, że nie będziemy siedzieć w domu i pojechaliśmy na rybki. W sobotę pogoda jeszcze była taka sobie za to w niedzielę już od rana piękne słońce i upał :-)
A i rybki dopisały, bo w końcu pozwoliły się złapać :tak:
A wieczorkiem jeszcze przyszli do nas znajomi na piwko, tak że weekend udany.

Gaja ale zazdroszczę Ci tego morza ;-)
Mateuszkowa mi też udało się troszkę opalić, ale do czekolady to mi jeszcze daleko.

Gaja BRAWA DLA TATY :D
nie chciałm Cię urazić , :p:p ! tylko ciekawa byłam czy znowu siedzisz zakryta jak rok temu :confused2:bo szkoda fajnej dupki nie opalić :-D odmienne charaktery masz u dzieciaków czyli na nude nie narzekasz hahahahahah, dla pocieszenia powiem Ci, że moj wczoaj od rana do godz 16 zjadł PÓL MALEJ KROMKI WEKI i tyle. cudowałam, teściowa robiła takie zupy, kotlety, owoce, soki nic nie chciał i nic nie pił!! już cholery dostawałam

Edysiek ja troszke cierpię, ale i tak smarnęłam się faktorem 10.. za to mam pasek na czole czerwony no bosko hahaha ;-) fajnie macie z tymi rybami, takie własnoręcznie złowione smakuja inaczej :-)

Mateuszkowa ja zawsze po pierwszym opalaniu jestem czerwona, choćby nie wiem co. Mimo smarowania jeszcze dzisiaj piecze mnie skóra.
Muszę się z coś brać, nie wiem nawet co na obiad. Jadę do sklepu to może coś wymyślę ;-)

reklama
A ja właśnie fajnie sie opaliłam bo delikatnie i nie czerwono, zapewne gdybym poszła na całość i smarneła się raz na 2 godziny byłabym brązowa mocno bo mnie na czekolade łapie od razu ale nie chciałam, już jakoś nie rajcuje mnie opalenizna, subtelna ok ale taka ciemniejsza to nie na kobitkach w moim wieku, nastolatki to moga nie ja:-D Wygląda się po prostu starzej co tu ukrywać:zawstydzona/y: Dlatego przynajmniej twarz z dystansem muszę wystawiać na słońce:tak:

Do góry