Edysiek
odkrywca
Agnieszka witaj :-)
Pisz w grupie zawsze raźniej.
Coś tu ostatnio pusto, ale mam nadzieję że to tylko przez wakacje ;-)
Pisz w grupie zawsze raźniej.
Coś tu ostatnio pusto, ale mam nadzieję że to tylko przez wakacje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
powiem tak, ze przed pierwsza ciaza bylam o 12 kg lzejsza i to jest moj upragniony cel.
nie będę się roztkliwiać nad pogoda, bo 38 stopni w cieniu i to po 17.00 to nie jest to co lubie.. 

, myślę, że żadna dieta nie jest tak dobra jak MŻ ;-) można wszystko ale w odpowiednich proporcjach i z częstotliwością , wazne jest regularne jedzenie, nie glodzenie siebie, no i ruch, ruch, ruch... co do ćwiczeń to już musisz sama zdecydowac co jest dla Ciebie najlepsze, ja ćwiczyłam a6w, 8abs, troszkę z MelB, skakałam na skakance, jednak najlepsze efekty widze po bieganiu i to jest to co lubię. mam swój wolny czas ;-) i rzeźbi się cala sylwetka.

wiec czekam az troche temp. spadnie
skad przeciez odzywiam sie glownie arbuzem? 

najgorsze jest to ze on przez ostatni rok popoludniowa drzemke robil w przedszkolu wiec jak rano wychodzimy z domu to jego zestaw do zabrania to smok, pielucha taka do przytulania z ktora spi i plecak gdzie ma sniadanko zapakowane i za nic w swiecie nie ruszy sie uparciuch z domu jak nie ma tego zestawu
a w przedszkolu smok i pielucha i tak laduja na jego polce i nie uzywa przez caly dzien tylko na noc do uspania...