reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jestem ponownie,
skwar na zewnątrz to kisimy się w domu, po południu ruszymy na plażę to sobie popływam :) Póki co tylko Turbo Chodakowskiej zaliczyłam. I tak się zbieram jak ślimak aby cos pożytecznego w domu zrobić:-p:-p:-p.

reklama
Mateuszkowa- wygooglowalam lozko, ladniusie :tak:

nie wiem moze ja przewrazliwiona ale nie dawalam klamerek do zabawy, balabym sie ze rozwali na dwie czesci i te zelazne cos co trzyma dwie czesci klamerki w oko mu poleci, ale mam wizje hehehe

Zycze Wam dziewczyny milego weekendu

Dopiero usiadłam. Nawet jak jestem zmęczona to nie mam czasu o tym myśleć. Od rana jestem na pełnych obrotach i tak się nakręcam.
U mnie też skwar, Dobrze, że w pracy mamy klimę. Tylko jeszcze muszę jakoś przeżyć jazdę na rowerze w ten upał :baffled:
Gabryśka ale masz wyobraźnię :szok:
Moja też się bawiła klamerkami, jakoś nigdy nie widziałam w tym nic złego.

Dziewczynki przez jakis tydzien bede raczej poza forum. Dostalam tel, ze przyszedl czas pozegnac sie z moja jedna z najukochńszych cioć. Niby byłam na to przygotowana ,nowotwór złośliwy, ale teraz i tak jest mi ciężko jechać do szpitala i spojrzec na nia po raz ostatni. Lekarze nie dają nadzieji oby tylko bidula nie cierpiała.
Dla mnie wiąże się to z wyjazdem, mieszkam w opolskim jade pod Wrocław. Dianka szczesliwa, że jedzie do babci (mojej mamy). Rozmawiałam z nią, że babcia może być smutna. płakać, powiedziałam kilka słów o cioci.

hej

u mnie przez weekend bardzo nie dietetycznie - spotkania rodzinne a co się wtedy robi ? no je :-D

Mateo śpi już na nowym łóżku, zaklimatyzował się szybko :-) teraz ma odpowiednią ilość miejsca ;-)

upał znowu, także siedzimy w domu, na środe zapowiadaja 38 stopni.. -_-

Hej, witam sie i ja,

weekend udany, gdyby nie fakt ze auto nam sie w drodze do tesciow popsulo,
cale szczescie istnieje adac plus, tylko ze musielismy czekac na auto zastepcze kilka godzin w 35 stopniowym upale, z malym dzieckiem i z psem :szok:

ale dalismy rade, dzis juz mam nadzieje auto do odbioru, tylko znowu 200 km trzeba po nie jechac, ehhhhhh

dietowo u mnie przez weekend wcale, bo i grilek, i ciasto i winko, ale od dzis sprowadzam sie na dobre tory :-D

Witam :-)
U mnie weekend intensywny. W sobotę rano zakupy, później pojechaliśmy na rybki. Wrócilismy w niedzielę i ledwo co się ogarnęłam to brat zadzwonił, że przyjeżdża.
Dietetycznie było do wczorajszej kolacji, bo zrobiłam pizzę :-p

Pogoda u nas super, brak upału :-) Nie wiem ile jest stopni, bo w pacy jestem ;-)

Hejka:-)
u mnie w miarę dietetycznie bo przez to gardlo nic nie mogę łykać haha fajnie:tak:
Wczoraj z małym popływałam ale miał radochę a ja trochę ruchu a co:-D
A dzisiaj juz zjadłam kanapkę z jakiem na twardo co przawda ze zwykłym chlebem ale tylko jedną:-)
A u nas jak rano o 8 było 23 stopnie tak teraz mam na termometrze 35 masakra narazie się z domu nie ruszamy, malego do przedszkola nie daje jeszcze bo dycha troche a nie chce zeby mi się doprawił bardziej wolę go całkowicie podleczyć.
Idę sie ogarnąć bo dom już w miarę zrobiłam teraz jeszcze siebei heh:-)

reklama
Do góry