reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam sie,

przyszlam sie pochwalic ze schudlam kilogram w tydzien, to chyba dobrze co ?
Ja to jestem zadowolona :tak:

milego dnia !!

reklama
Dowiedziałam się tylko, że Bartuś już jest na świcie, szczegółów nie znam.
Jutro do niej zadzwonię to może dowiem się więcej.

Gabryśka super :-) Oby tak dalej :tak:

Zrobiłam kilka słoików fasolki szparagowej, a teraz wcinam smażoną cukinię :-p

Edysiek to super :-)

Gabryska gratulacje! wg mnie to dużo jak na tydzień :-) oby tylko tak dalej!

a ja stwierdzam, że dzisiejszy dzień był horrorem.. ktoś mi podmienił dziecko. jest co raz gorzej...
dobrze, że za chwilę kłade go spać a wieczorkiem przychodzą goście na grilla :D

Mateuszkowa bywa i tak. Moja też mnie czasami do białej gorączki doprowadza. Dzisiaj jednak spokój, poszła do koleżanki.
A po za tym u nas właśnie zaczęły się półkolonie. Wyszaleje się i spokój. A dla niej tym bardziej frajda, bo są też konie i można pojeździć. Co roku tak jest, jak nasz ksiądz idzie na urlop to przyjeżdża w zastępstwo inny i właśnie przywozi kilka koników :-)

Dobrze, że możesz się odstresować wieczorem ;-)

Mateuszkowa a gdzie wy tego grilla bedziecie robic?:-D na balkonie?
Edysiek fajnie macie to i Angela troche zjecia bedzie miała heh a ty spokoju troszkę:-D

A ja kupiłam dzisiaj te niesczęsne książki i co nie zmieścilam się w budżecie;-) zakładałam około 200zł a tu zonk bo zapłaciłam niecałe 300 nosz kuźwa jest tego trochę ale książki kupiłam używane ale spoko 3 ćwiczenia do samej matmy są po 17.90 sztuka , a za sam angielski 80zl i czemu ja sie dziwie:baffled::-).
Ale żeby nie bylo to kupiłam sobie buty w deichmenie za 29zł na koturnie małej żółte po 70% przeceny heh fajne są jeszcze w nich pochodzę chociaż miesiąc a potem zostaną na następny rok bo noga mi raczej nie urosnie heh a tak się cieszę bo 36 to ciężko mi znaleźć heh

hej

zaraz wybywamy na pole, bo pomimo 35 stopni to i tak lepsze niż siedzenie w domu! za to jutro prognozują prawie 40 stp... masakra.......

Editek dokładnie! :tak: mamy elektrycznego grilla więc grillowanie na balkonie to podstawa! :D zapach karkóweczki nęcił sąsiadów, do tego piwko, winko, wódeczka, salateczka i słodki deser :-) tak to ja mogę! :D a w piątek powtórka ale z inną "kadrą" ;-), a ja też buty muszę zakupić bo mi się podeszwa wewnątrz moich japonek wytarła :baffled: i szukam czegoś..

Edysiek właśnie to jest rpzewaga starszych dzieciaków - więcej zajęć, gdzie sa samodzielne! czekam na to z utęsknieniem! ;-)

witam,
już po kickboxingu godzinnym oraz ćwiczenicha na ramiona z ciężarkami :)
Waga pokazała 63 kg :) Podejrzewam, że pływanie mi tyle daje :) No i fakt, że w upały nic jeść mi się nie chce:sorry2:

Dorka z tego co widziałam to przynajmniej u nas od piątku 24 stopnie i deszcz, także my weekend spędzimy chyba na zakupach szkolnych i może kino zahaczymy:tak:

Hej Dziewczyny,

dzieki ;) mam nadzieje, ze powolutku malymi krokami, osiagne moj upragniony cel :)
lykam dalej te moje tabletki z zielona kawa, krece hula hopem i zaczelam cwiczyc skalpel. Do tego staram sie jesc 5 posilkow i ograniczylam slodycze i gazowane napoje. Czuje sie taka jakby lzejsza i mam wiecej energii :-)

Gaja- gratuluje spadku wagi :tak:

Mateuszkowa- grille to fajna sprawa, moj mlody uwielbia miesko z grilla, zreszta jak my wszyscy :-)

Edysiek- ale bym zjadla fasolke szparagowa, chyba dzis sobie zrobie

Editek- tanio butki dorwalas, ja w sobote w outlecie esprit buszowalam i kilka szmatek zakupilam :tak:

Dzisiaj tez u nas chlodniej, tak z 25 stopni, jest w koncu czym oddychac

hejka:-)
Ale u nas ukrop masakra :baffled: właśnie wróciłam do domu pojechałam sobie na sklepy bo małego dzisiaj do przedszkola wreszcie odstawilam to mam do 15:30 spokój heh.
Miałam kupić jedzenie ale spodobała mi się taka koszulka na szelki z bluzką na wierzchu w crossie i kupiłam trochę mi szkoda było ale jak założyłam to taki milutki i mięciutki ten materiał że aż ściągac mi się nie chciało heh
A potem oczywiście poszłam na spożywkę i dzisiaj u nas dostawa świeżych ryb i kupiłam fileta z dorsza i zrobię chlopakom smmażony a sobie uduszę heh
A wieczorkiem jak się troszkę ochłodzi jedziemy na wieś do mojej mamy a że ma duży basen to uzyjemy troszkę heh

Gabryska gratuluję spadku wagi. A te teabletki kupowałaś w aptece czy zamaiałaś z neta a i co zmniejszają apetyt?
a co do szmatek to teraz jest właśnie duzo po przecenie i fajne są, zwłaszcza ze ja w zime chodze z krótkim rękawem pod kurtką to jak sobie teraz nakupię to mam na całą zimę a potem znowu nowe kupuję heheh

Mateuszkowa super że macie takiego grilla ja bym sobie codziennie grilowała jedzenie na nim bo przecież to mało kaloryczne heh i co znalazłaś jakieś butki?

Gaja to ty juz nieźle mięśnie musisz mieć wyrobione jak ćwiczysz i pływasz heh

Kurde a ja przestalam biegać :wściekła/y::crazy:ale nie dlatego że cos mi się dzieje tylko przez te upaly i chorobę to normalnie nie miałam siły się podniesć ale dietkę trzymam zawsze to coś tylko okres się zbliża wielkimi krokami i czuję ze wodę zbieram a zresztą wczoraj bylam 3 razy siku a wypiłam dwie wody1,5 l dwie kawy i zielona herbatę, no wiadomo troche sie wypocilo ale wydaje mi się ze to i tak malo:dry:.

reklama
a wiecie dziś wyczytałam, że te ćw. Chodakowskiej są idealne dla tych które nie ćwiczyły do tej pory - wtedy sa najlepsze efekty. A jak ktoś cokolwiek uprawiał to już tak nie widac tego.. nie wiem co o tym sądzić:confused: jak sa te upały to totalnie odpuszczam, bo ledwo dysze. może basen by mi spasował ale nie mam jak za bardzo..

Gaja tak widziałam na mapkach, że u Ciebie to" ochłodzenie" juz idzie , u nas jest taki skwar, że trawa poschła na trawnikach..oby jeszcze przeżyć dzisiejszy dzień, noc, jutrzejsza masakrę i będzie jakiś deszcz.. oby.

gabryska raz na jakiś czas można, prawda? :p poza tym takie grillowane mięso jest chyba zdrowsze od smażonego? :p

Editek przeceniasz szmaty nad żarcie? :p coś mi to przypomina hahahahaha, ale w sumie ja tez tak ostatnio robie i wychodzi mi to an dobre! wczoraj w Mohito kupiłam marynarke za 60 zł :-) było sukienek od groma za 30-40 zł, ale w rozmiarze 34 albo 40...no to sorry.. ;/
grilla dostaliśmy od teściów na rocznicę :-) więc całkiem niedawno, a butów nie kupiłam bo nie było -_- a do deichmana nie miałam po drodze niestety.. poza tym będę musiała kupić wyprawkę Mateuszowi do przedszkola i wolałabym tego nie zostawiać na ostatnią chwile.. ja tez teraz nie biegam. nie wyrzucaj sobie - nie da się! ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry