reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka Chodakowska daje efekty a wiadomo, że najbardziej je widac na kimś kto sportów nie uprawiał, bo jak ktos ma wagę ok i wyrzeźbione ciało to gdzie efektów się doszukiwać????:laugh2: Ja polubiłam jej Turbo zawsze w piątki robię a tak to Jillian męczę bo bardziej mi odpowiada :)

Editku ciała umięśnionego niestety ni mam ale widzę, że od pływania (żabka, bokiem oraz tak jak motylek tylko na plecach) to ramiona w końcu się ok robią:tak:I talia spadła do 68 cm:tak: Więc efekt dało to mi na pewno:-D

reklama
Mateuszkowa hahah nie tylko wolałam najpierw szmaty pooglądac niż potem z siatami po tych ubraniowych sklepach chodzic haha:-D
A co musisz mu kupić do przedszkola bo ja jeszcze nic nie kupiłam nawet butów zmiennych nie ma bo jak mu dalam to nie zmienial i pane powiedziały że jak nie chce to niech n ie zmienia to nie zanoszę heh
To musze do mohito się u siebie wybrac bo za miesiąc wesele a ja dalej niewiem w co się ubiore:baffled:

Gaja a ud nie masz chudszych przecież to tyle ruchu nogami? ja jak w niedziele poplywałam to czułam właśnie uda a ramiona nie:dry:.

Editek ja uwielbiam mohito, sukienke na wesele też mam stamtąd ale kupiona ze 2mc temu..
musze napewno kupić mu pantofelki i dresik na gimnastyke ( padłam hahahaha! ) do tego piżamke - to mam( po co jak nie śpi ? :D ) i ogolnie takie szmaty przedszkole typu dresy, dresy i dresy :D i bluzki, bo ja już widze jak bedzie wracał codziennie upierniczony po jedzeniu ;D

Uda mam tak nabite teraz , że one w ogóle mi nie spadają, jak pływam nie mam żadnych bolączek z ich strony bardziej skupiam się na stylach gdzie trzeba trochę ramion używać:tak: Bo nogi to pikuś tu:-p Mam słabe ramiona i dlatego bardziej nad nimi pracuję :tak:

Dorka oj tak, zapas dresowych spodni i bluzek sie przyda. Olka wiecznie brudna była dopiero w zerówce przestała się namiętnie brudzić

nawet mnie nie strasz -_- nawet tyle nie mam, bo niektóre to za duże, a donbre takie coś jak jeansowe to wiecznie z tyłka lecą -_-, musze zrobić najazd na szmateks, ani mi się myśli nowych kupować!

Dorcia ja właśnie pizamki nie kupiłam i niewiem czy potrzeba teraz dzieci spią w tym w czym chodzą a zobaczymy co bedzie jesienią, a ty w sumie to nie masz potrzeby kupować powiesz że nie spi i zeby go nie kładły. U nas doszły jeszcze jakieś zajecia ale mue sie do dyrektorki przejśc to bede wiedziała co i jak . A co d brudzenia to mój jest czysty kupiłam mu śliniak bo tam wszystkie dzieci mają i panie zakładają.

Editku u nas też śliniaki, kupiłam normalne a nie takie z rękawami bo sobie myśle, że jak coś to mu założą a wiem, że mają!
kurde nie moge sie doczekać!! :D za 2,5 tyg zaczyna sie tydzień adaptacyjny od 16-18 :D

A nasz odrazu poszedł bez zadnego tygodnia adaptacyjnego ale on chętnie poszedł heh
Ja właśnie dresy już mam bo większe kupowałam i zbierałam hehe a jeansów mu nie zakładam bo u nas tez niestety wszystkie ma za duże w pasie a szelek na podkoszulkę nie chcę mu zakładać.
Własnie go wybrałam jeszcze godzinka wróci J i jedziemy na wioskę a tam duży basen czeka :-). a najlepsze z tego wszystkiego jest to że klima mi sie nie włączyła w samochodzie jak po małego jechałam myslałam że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: !@#$##$# bo samochód cały dzień na słońcu stał i nagrzany był że masakra chyba ze 60 stopni było.
Juz nam wczesniej szwankowała bo raz się włącza a raz nie J musi ją naprawić bo nabita jest cała.

Witam :-)
Gorąco i nic się nie chce.

Gaja ja też żabką pływam i na początku miałam zakwasy na ramionach, a potem to mnie już zwyczajnie bolały. A jedno dalej daje mi się we znaki, jak gwałtownie poruszę reką to mnie boli.

Editek połaziłabym sobie po sklepach ubraniowych, ale w tygodniu nie mam czasu. A jak jestem w weekend na zakupach to jesteśmy wszyscy razem a tak to ja ciuchów nie lubię kupować.

Mateuszkowa
masz rację lepiej kupić używane, tym bardziej że zaraz się zeszmacą.
Jeszcze troszkę i będziesz miała trochę luzu ;-)

reklama
jestes jak gorąco.. grzmiało przez chwile ale już po wszystkim ..
normalnie rozpływam się.. -_-
aha mamy 1 sukcesy nocnikowe, ale nie piszę bo zapesze!!!

Editek pamiętaj, że Twój jest starszy a rok to dużo, mój też taki odważny, aLE nie wiem czy za godzinę-dwie nie zacznie ryczeć za mamą, dlatego też cały wrzesień jest adaptacyjny, będzie chodził na 5 godz a docelowo na 10 .... ze spodniami mamy dokładnie to samo..
współczuje braku klimy!!! jeszcze auto nagrzane!! nie ma co! sauna za free :-D

Edyśku no dokładnie, a wiadomo z przedszkola to się chyba nic nie zachowa, tylko zedrze ;D

Do góry