Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wszystkie owoce dostaje w całości (jabłko, banan, truskawki itp) lub kawałkach (arbuz), nic jej nie gniotę. Ziemniaki dostaje lekko poduszone widelcem, mięso pokrojone w małą kostkę.
Szymek je zobaczyl walna o podloge i tyle go to interesowalo wiec zapakuje i wystawie na allegro moze ktos je kupi a ja za to kupie jakies automoim zdaniem nic szczególnego w tych klockach nie ma, 6 na krzyż i taka cenano i doszla zabawka za zdjecie z pampersa 6 klockow z fisher price sensoryczne ale malo ciekaweSzymek je zobaczyl walna o podloge i tyle go to interesowalo wiec zapakuje i wystawie na allegro moze ktos je kupi a ja za to kupie jakies auto
ale zobaczcie to jakie fajne Klocki sensoryczne do ćwiczeń równowagi novum (378464589) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Sporadycznie,jak wychodzimy gdzieś na obiad.Ja niestety z tego nie skorzystam, bo obiady Oliwka je normalne z nami, a owoce wolę dać świeże.
Tak się zastanawiam - Wy dajecie jeszcze dzieciom słoiczkowe obiady![]()
Tak jak u nas,choć deserki częściej wcina.U nas słoiczkowy obiad sporadycznie, w razie wyjazdu, czy też jak absolutnie nie mam nic w domu ugotowanego, odłożonego...zdarza sie ze to 2 razy w miesiacu, a czasem nawet wcale...

Powiem szczerze,że chyba szybko by sie dzieciakom znudziły te klocki,więc jak dla mnie szkoda kasy.Dobre dla przedszkoli i świetlic.no i doszla zabawka za zdjecie z pampersa 6 klockow z fisher price sensoryczne ale malo ciekaweSzymek je zobaczyl walna o podloge i tyle go to interesowalo wiec zapakuje i wystawie na allegro moze ktos je kupi a ja za to kupie jakies auto
ale zobaczcie to jakie fajne Klocki sensoryczne do ćwiczeń równowagi novum (378464589) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy