reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

koszalinianki

reklama
Niestety nie ma, ale zawsze już jesteśmy dwie, a co dwie, to nie jedna. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego dnia i dobrego tygodnia.

witaj mim!ja jestem z Koszalina...wlasciwie to bylam bo od ponad poltora roku mieszkam w Szkocji ale obecnie jestem na "wakacjach" w Koszalinie u rodzicow..kurcze zalozylam podobny watek bo nie zauwazylam tego,przepraszam....
Pozdrawiam serdecznie.

Cześć! Ja też jestem z Koszalina i już dawno założylam taki wątek. Niestety nie było na nim nikogo oprócz mnie!;-) Dobrze, że ktoś jeszcze się pokazał. Ja określam nasz rejon mianem Babyboomowej pustyni;-)

Kobitki z Koszalina i okolic udzielajcie się! ja juz wpisuję sobie ten wątek do ulubionych.

Zatem jest nas już całkiem sporo... ;-) Może poznamy się jakoś (na tyle na ile jest to możliwe w tym momencie i na ile chcemy)? Może coś o swoich rodzinkach, pracy, o tym co nam sprawia przyjemność i oczywiście o naszych maluszkach...

Ja należę do stosunkowo młodych mam, bo nasz synek dziś ma dopiero 26 dni, przez to nie pracuję, a całą swoją uwagę i serce poświęcam dwóm najważniejszym mężczyznom mojego życia :-)

Mam nadzieję, że rozwiniemy nasz wątek i wszystkie będziemy tu częściej zaględać.
Tymczasem pozdrowienia dla wszystkich.

Oj to faktycznie maluszek. Ja jestem już na tym etapie, ze chciałabym już drugiego bobaska. Córcia (Pola) za ponad m-c skończy 2 latka. Jak to piszę, aż nie mogę uwierzyć, że to już. Szok minęło jak z bicza trzasnął.:szok:

Cóż o mnie. Mieszkam w Koszalinie, jestem przed 30:zawstydzona/y: Córcię urodziłam w maju 2006r. od września 2007r, wróciłam do pracy. Więcej może jak lepiej się poznamy:-p:rofl2:
No to wasza kolej.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry