reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie. No coś tutaj cichutko. Ja jestem z Darłowa i mam 3,5 letniego i 5-miesięcznego synka. Pozdrawiam
agusia04
Czerwcowa mama'08
No cichutko tutaj. Dziewczyny chyba zapomniały zaglądać tutaj

. Z Koszalina kilka mam jest ale ode mnie nikogo. Ale dobre i to, że jest ktoś z okolic.
Pozdrawiam i dziewczyny odezwijcie się;-):-)
Orencowa a gdzie mieszkałaś wczesniej?

. Z Koszalina kilka mam jest ale ode mnie nikogo. Ale dobre i to, że jest ktoś z okolic.Pozdrawiam i dziewczyny odezwijcie się;-):-)
Orencowa a gdzie mieszkałaś wczesniej?
no w koncu jakas mama sie odezwala
,a myslalam ,ze naprawde ta strona zostala zapomniana
wczesniej przez kilka lat mieszkaam w Biaogardzie,a tak wogole to wychowalm sie w Swidwinie obecnie mieszkam w Koszalinie i tak zostanie....
,a myslalam ,ze naprawde ta strona zostala zapomniana
wczesniej przez kilka lat mieszkaam w Biaogardzie,a tak wogole to wychowalm sie w Swidwinie obecnie mieszkam w Koszalinie i tak zostanie....agusia04
Czerwcowa mama'08
No i chyba tylko my tutaj zostałyśmy. A szkoda myślałam że więcej nas się zbierze. Ja przyjechałam w te strony z Dolnego Śląska. I też nie planuję żadnej przeprowadzki, ale z drugiej strony nic nigdy nie wiadomo

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej hej
ja tez jestem z koszalinka ale jak narazie jestem staraczka
zapominam tu zaglądac bo jakos schowane to forum jest..
pozdrawiam koszalinianki
ja tez jestem z koszalinka ale jak narazie jestem staraczka
zapominam tu zaglądac bo jakos schowane to forum jest..pozdrawiam koszalinianki

sikornik
hardcore'owa mamuśka
Będę mieszkać w Koszalinie dopiero od maja/czerwca niestety:-( mój mężczyzna pochodzi z tego miasta, dla mnie jest ono zupełnie obce, ale cóż, on będzie miał tutaj pracę, o którą teraz baaardzo ciężko; nie możemy jeszcze być razem, bo moja ciąża od 2 miesięcy jest zagrożona, mam założony szew i jestem przykłuta do łóżka
czekam do 23 kwietnia, kiedy mam nadzieję pojawi się mój niecierpliwy synek
czekam do 23 kwietnia, kiedy mam nadzieję pojawi się mój niecierpliwy synek
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
z tego co sie orientuje to u dr Hornunga, tam chodzi moja kolezanka i mowila ze ma takie wlasnie usg. Ale nie znma numeru i adresu do niego bo osbiscie jak narazie chodze do innego.Dziewczyny gdzie można zrobić usg 3d 4d,interesuje mnie Koszalin bądź Białogard?![]()
Ale zapewne w spisie lekarzy bedzie