reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

zanka07 ło jezusienku to 3 razy wiecej ode mnie :-D haha bo ja tylko 3,5kg az lekarz do mnie dzisiaj mowi o jak Pani smialo jeszcze biega, a ja mowie nic mi nie dolega to biegam poki moge

reklama
u mnie niby też już 6mc, jak ten czas leci.
A niedawno dowiedziałam się, że mąż urodził się w 26 tyg(tak wyliczyła teściowa) , zapytalam się więc lubego co myśli nt. urodzenia się małego za miesiąc.Powiedział ,że nie może sobie tego wyobrazić, przecież jeszcze dużo czasu:-D ja tez byłam w szoku i jakoś tego nie moge sobie wyobrazić, przecież jeszcze na dobre nie uświadomiłam sobie, że jest brzuszek!

Oj lepiej jednak nie rodzić przed ukończeniem 28 tygodnia, a jeszcze lepiej po 32... Obyśmy wszystkie dotrwały do terminu!

Ja mam na plusie dokładnie 6 kg... :zawstydzona/y:

u nas na plusie 4kg, wiec spokojnie :)
w poprzedniej ciazy szlam jak burza, ale! i to wezcie pod uwage Dziewczyny, ktore z uwagi na ciaze przestaly pracowac i siedza w domku - ja tak mialam wtedy wlasnie i zaczelam przybierac na wadze bardzo szybko, moj ginol zabronil mi slodyczy (choc i tak ich wowczas nie jadalam praktycznie - nie to co teraz heheh), zabronil mi wtedy nawet winogron oraz bialego pieczywa, a ja dopiero niedawno doszlam do wniosku, ze moj organizm odreagowywal wtedy, bo wreszcie spokojnie siedzialam w domku, jadalam dobrze i o stalych porach, a nie jak pies wyscigowy: praca, zakupy, gotowanie, sprzatanie, pranie i o polnocy do lozka.
Dodam, ze w sumie w poprzedniej ciazy przybralam 15-16kg, a po zakonczeniu karmienia Aleksandra zostalo mi 3kg na + w porownaniu do wagi z przed ciazy, ale to bardzo dobrze i juz! :D

U nas w sumie +1kg Niestety moja waga zroiła mnie w konia inie pokazała dodatkowych 3kg światecznych:dry:
Tak więc nadrobiłam 2 stracone i jeden na plusie. W pasie 117cm

Poziomki niesamowite, ze przy blizniakach tylko 1kg ;-)

Ja to marze zeby nie przytyc wiecej jak 15kg, ginek mi powiedzial, ze dobrze jak bym przytyla do 11 max do 15kg, zobaczymy co teraz bedzie sie dzialo z moja waga

u mnie 4 kg na plusie, choć jest to waga sprzed kilku dni więc może być więcej, a w pasie 88 cm ;) ;) ;) brzusio wystartował , że hoho- w niedzielę będziemy robić fotki, to wstawię ;)

reklama
bubbles...15-16 kg to tak ksiązkowo :-) ja tez nie chciałabym przytyc więcej....no ale cóż......już 6 kg na plusie ;-) a naprawdę wcale się nie obżeram....po prostu jem trochę więcej niz przed ciażą, a nigdy dużo nie jadłam (zazwyczaj nie jadłam kolacji bo mialam pozno obiad, a teraz....np. wczoraj godz. 22.30 - a ja wtrąbiłam dwie kanapeczki ;-))
A w pasie mam.....94cm - po prostu figura modelki!!!!! ;-)

Do góry