Zazuu
Fanka BB :)
Dziękuję, przynajmniej się czegoś nauczęale jakby były takie kreski jak na zdjęciu w pierwszych 10 minutach to może coś być na rzeczy?
Jakby były to by była ciąża
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję, przynajmniej się czegoś nauczęale jakby były takie kreski jak na zdjęciu w pierwszych 10 minutach to może coś być na rzeczy?
raczej fabrycznaHej,czy to fabryczna ,czy jest cos na rzeczy? Zdjecie zrobione 6min po. Na tescie pisalo aby odczytac po 5min. Czulosc 25. Przepraszam za kiepską jakosc,ale aparat nie chce mi cos ostrosci łapać…
Nie widzę tu drugiej kreskiHej,czy to fabryczna ,czy jest cos na rzeczy? Zdjecie zrobione 6min po. Na tescie pisalo aby odczytac po 5min. Czulosc 25. Przepraszam za kiepską jakosc,ale aparat nie chce mi cos ostrosci łapać…
Wydaje ci sieraczej fabrycznai jakby ciut zalany czy tylko mi się wydaje że jest zafarbowany na żóltawo
Tak zdjęcie wyszło. Poza tym brak kreski autorko, niestetyraczej fabrycznai jakby ciut zalany czy tylko mi się wydaje że jest zafarbowany na żóltawo