reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kreska fabryczna??

Marek1999

Początkująca w BB
Mam pytanie czy to wygląda na kreskę fabryczna czy coś się dzieje? Druga kreska zauważona po kilku godzinach.

Załączniki

• IMG-20221110-WA0005.jpg
    IMG-20221110-WA0005.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 543
  • IMG-20221110-WA0006.jpg
    IMG-20221110-WA0006.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 375
reklama
Myśle ze trzeba kupić jeszcze jeden test bo jest możliwość ze była bardzo słaba ale jest tez duża możliwość ze zrobiło się po kilku godzinach odbarwienie. Tylko powtórka gwarantuje odpowiedz, nie pic kilka Godzin, jeśli kreska była
To jutro rano będzie zdecydowanie ciemniejsza

Marku Marku jak to jest, że dałeś radę pytać o wiarygodność testu na kilku wątkach, przeczytałeś ulotki wzdłuż i wszerz, dowiedziałeś się jakie źródła mówią o wiarygodności testu w zależności od dni po owulacji i stosunku, nawet wiesz, że testu mają różną czułość, a nie wiesz że test wyrzuca się po kilku godzinach?
Czyżbyś był trollem? 😎

No tego nie wiem że są to te same i nie jestem trollem. Po prostu zostalo to zauważone po kilku godzinach ale być może rano partnerka tego nie widziała ze coś jest.

No tego nie wiem że są to te same i nie jestem trollem. Po prostu zostalo to zauważone po kilku godzinach ale być może rano partnerka tego nie widziała ze coś jest.

No to zdradzę Ci pilnie strzeżoną tajemnice. Otóż... Tej drugiej kreski ciążowej nie malują ciążowe wróżki. Ta kreska tam jest ZAWSZE. I teraz uważaj bo będzie ciekawie. Ona tam jest, ale jest biała i pod wpływem różnych procesów chemicznych zmienia swoją barwę. W przypadku ciąży wraz ze stycznością z hormonem beta hcg kreska wybarwia się od razu, ale jeśli tak sobie go zostawimy to nadal będą zachodziły różnego rodzaju procesy chemiczne, az może zdarzyć się tak, że pod och wpływem ta kreska zmieni barwę.
Między innymi dlatego testu wyrzuca się po zrobieniu 💁‍♀️
Przed Wami jeszvze kilka długich dni czekania i jak z taką częstotliwością będziesz zakładał nowe wątki niedługo poznasz wszystkie dziewczyny z forum

reklama
Dziękuję, przynajmniej się czegoś nauczę :) ale jakby były takie kreski jak na zdjęciu w pierwszych 10 minutach to może coś być na rzeczy?

Do góry