Głupie pytanie pewnie ale chat gpt mówi że to świetne wyniki że powyżej 5400 to jest piąty tydzień. Ale to jest po przecinku i wydaje mi się że ta beta dopiero startuje/ zwalnia?Daj znać jak wyniki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Głupie pytanie pewnie ale chat gpt mówi że to świetne wyniki że powyżej 5400 to jest piąty tydzień. Ale to jest po przecinku i wydaje mi się że ta beta dopiero startuje/ zwalnia?Daj znać jak wyniki![]()
Beta wynosi 5 a nie 5000Głupie pytanie pewnie ale chat gpt mówi że to świetne wyniki że powyżej 5400 to jest piąty tydzień. Ale to jest po przecinku i wydaje mi się że ta beta dopiero startuje/ zwalnia?
Tak, to wyglada na 5,4. Zrób przyrost w środę.Głupie pytanie pewnie ale chat gpt mówi że to świetne wyniki że powyżej 5400 to jest piąty tydzień. Ale to jest po przecinku i wydaje mi się że ta beta dopiero startuje/ zwalnia?
Tak, zrobię przyrost. Jakoś od początku mam przeczucie że nic z tego nie będzie, najwyżej pozytywnie się zaskoczę ale na to nie liczęTak, to wyglada na 5,4. Zrób przyrost w środę.
Będę trochę pesymistką, ale jezeli Ty miałas kreski na testach już 3 dni temu, to, hmm..., nie widzi mi się to za bardzo. Za wolno rośnie albo już spada, ale to dopiero przyrost powie.