Głupie pytanie pewnie ale chat gpt mówi że to świetne wyniki że powyżej 5400 to jest piąty tydzień. Ale to jest po przecinku i wydaje mi się że ta beta dopiero startuje/ zwalnia?Daj znać jak wyniki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Głupie pytanie pewnie ale chat gpt mówi że to świetne wyniki że powyżej 5400 to jest piąty tydzień. Ale to jest po przecinku i wydaje mi się że ta beta dopiero startuje/ zwalnia?Daj znać jak wyniki![]()
Beta wynosi 5 a nie 5000Głupie pytanie pewnie ale chat gpt mówi że to świetne wyniki że powyżej 5400 to jest piąty tydzień. Ale to jest po przecinku i wydaje mi się że ta beta dopiero startuje/ zwalnia?
Tak, to wyglada na 5,4. Zrób przyrost w środę.Głupie pytanie pewnie ale chat gpt mówi że to świetne wyniki że powyżej 5400 to jest piąty tydzień. Ale to jest po przecinku i wydaje mi się że ta beta dopiero startuje/ zwalnia?
Tak, zrobię przyrost. Jakoś od początku mam przeczucie że nic z tego nie będzie, najwyżej pozytywnie się zaskoczę ale na to nie liczęTak, to wyglada na 5,4. Zrób przyrost w środę.
Będę trochę pesymistką, ale jezeli Ty miałas kreski na testach już 3 dni temu, to, hmm..., nie widzi mi się to za bardzo. Za wolno rośnie albo już spada, ale to dopiero przyrost powie.