reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

:rofl2::rofl2::rofl2:
Dla mnie to zawsze niespodzianka w jakiej pozycji przywitam rano Bartka i zazwyczaj w miejscu głowy machają nóżki, a teraz jak do Was piszę, to sam pociągnął pozytywkę na leżaczku :rofl2:
A rośnie jak na drożdżach, Jak przyjechaliśmy do domu ze szpitala to się w poprzek łóżeczka mieścił, a teraz :-D
Och dokładnie tak - mógł leżeć niuniu w poprzek łóżka a teraz to już ho ho kawał chłopaczka.

reklama
moj tez budzi sie inaczej niz zasypia:-D
a dzisiaj zaczal tak wysoko nogi podnosic ze niedlugo je chyba jesc zacznie:-Dale o przewracaniu na boki nawet nie mysli.
no i kolejny maly postep tzn w koncu je ze smoczka o wiekszym rozmiarze i nie pluje lekami a to dla mnie duzo znaczy:-pbo wczesniej sie dlawil wszystkim i plul.ciekawe jak to z obiadkami bedzie, czy urazu do lyzeczki ne bedzie mial...

Asiu małe dzieci mają to do siebie, że lubią przetrzymywać pokarm w buzi i może się zdarzyć, że większość jedzonka wyląduje na ubranku.
Ja już zaopatrzyłam się w śliniaczki takie ceratkowe zakładane jak fartuszek.

A dzisiaj było pierwszy raz: mama...wyszło przez przypadek ale cudne to było:-D

A dzisiaj było pierwszy raz: mama...wyszło przez przypadek ale cudne to było:-D
SUPER! ja też mam nadzieję żu u nas pierwsze będzie mama jeszcze przed tata:-D:-D

U nas od wczoraj nowy sposób gadania eee, aaa,uuu,yyy tak często i długo, odpowiada też za mną te sylaby i przy tym taka fajna mina jakby kojażył że to on wydaje te dźwięki:-D

a ja liczę ze powie baba. U nas się mówi ze jak dziecko powie pierwsze mama- to następna będzie córa, Tata- syn a baba to już nie bedzie:-D:-D:-D:-D:-D

Kaka fajnie - no to już Hanusia zasłużyła na medal :-D

A u nas mały jak leży na brzuszku to śmiesznie zaczyna przemieszczać się do przodu - niby to czołganie ale pomaga sobie przy tym nosem hehehhe.

reklama
Czarna - dobre :-D;
Kaka - Jakiś czas temu nosiłam Niunię do odbicia i mówię: "No beknij wreszcie", a tu słyszę nagle "nieeee mo-geeeeee" :-):-):-). P o mało nie spadł z fotela, a mną aż bujnęło :tak::-D. Naśmieliśmy się jak nigdy :tak:.

Przed chwilą zjadłam mały podwieczorek - owoce w bitej śmietanie :-), a Niunia tak wodziła wzrokiem za łyżeczką, że aż było mi jej trochę żal.. :-(

Do góry