reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Seba też już reaguje - no i najpierw się uśmiecha a później odwraca do mnie.
Słodkie to bardzo.

Ano ja też poprzeglądałam rzeczy w szafie no i już jeden kombinezon za mały jest a taki śliczny.
No cóż ... :-(

reklama
Twój M. pracuje w TV? W jakim charakterze?

przy reklamach :-D

a ja ni wiem czy to zaliczyc co odkryłam dziś do postępów czy się załamać:szok:coś wzięło mnie,żeby przymierzyć 2 kombinezony,któr dostał od dziadków i mojje cioci,wcześniej sporadycznie mu zakładałam,bo nie ma takich zim strasznych,a jak mu zakładałam to był cały spocony i wyglądał jakby miał się w nich utopić takie zaduże,niby na 12 miesięcy oba,a tu kurka jeden zrobił się za mały,a drugi jest na styk:szok:Nie sądziłam że on tak szybko będzie rósł:szok:Zmierzyłam go i ma 73cm...tylko dziwi mnie to,że piszą na tych rozmiarach,że niby na 12m:confused:

Marika też nosi kombinezon na rok, te rozmiary tak piszą właśnie

Ja jakos nie trafiłam jeszcze na źle opisaną rozmiarówkę:szok:
A jeden kombinezon to ząłożyła może z 4 razy bo się w nim strasznie zgrzewała...a specjalnie wiekszy kupiłam. A w przysżłym roku to na mur beton będzie za mały:baffled:

Fajnie, że dzieciaczki już reagują na swoje imiona :-) Ja nie zwróciłam uwagi czy Bartek też już wie, że to on :confused:

A z rozmiarówką, to jest masakra. Moja teściowa się obraża jak chce coś kupić Martynie, a ja jej mówię, że szkoda kasy, bo na odległość jej nie powiem czy dobre. Kombinezon który Bartek dostał od niej na gwiazdkę, w lutym już był za mały, nie powiem, że miałam już dwa kombinezony i on był zupełnie niepotrzebny, ale ona wie najlepiej co mi się może przydać, ale nie o tym chciałam. Dzisiaj ubrałam Martynie krótkie spodenki do biegania po domu, a tam na metce 6-9 miesięcy - a ona ma ponad 2 lata i waży prawi 15 kg :rofl2:

Ostatnia edycja:
dlatego ja zawsze kupuje u tej samej sprzedawcy na allegro i po prostu lece rozmiar wiekszy:)a babka naprawde ma wieeelki wybor i sprawda sie znakomicie(dorotabatko)
a co do imienia...hmmm....co bym do niego nie powiedziala to sie do mnie odwraca...czy to Rafalku,Kurczaku czy cokolwiek innego.po prostu chyba na moj glos reaguje;)

dlatego ja zawsze kupuje u tej samej sprzedawcy na allegro i po prostu lece rozmiar wiekszy:)a babka naprawde ma wieeelki wybor i sprawda sie znakomicie(dorotabatko)
a co do imienia...hmmm....co bym do niego nie powiedziala to sie do mnie odwraca...czy to Rafalku,Kurczaku czy cokolwiek innego.po prostu chyba na moj glos reaguje;)
U na spodobnie.
Czasem stanę w drzwiach i wołam szeptem : kochanie, Tusieńku, serduszko i zawsze znajdzie mnie:-D
A jak płacze w łużeczki i tylko usłyszy otwieranie drzwi to od razu zagląda kto mu wchodzi i już się uśmiecha. Nieraz z M chcielibyśmy popodglądać go jak się bawi ale nie da rady bo zawsz nas usłyszy:-D:-D:sorry::rofl2:

reklama
Do góry