reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

u nas też długo się nie przewracała i stymulowałam ją zabawkami, a jak zaczęła to przestać nie chce... cierpliwości... teraz to śpi nawet na boku! ale to od kilku dni

W imieniu Mariczki dziękuję, a ona przesyła dla Was uśmiech:
Zobacz załącznik 126668

a co wyrabiała rano :-D
Zobacz załącznik 126669 poranna gimnastyka dla zdrowia

Zobacz załącznik 126672 może mi się uda fikołka zrobić?

Zobacz załącznik 126673 pozycja ala pies na wystawie (tak mi się kojarzy) :-D:-D:-D:-D
To poprostu niedowiary:szok::tak::tak::tak:

reklama
KATE moja mama tez jest w szoku jak zobaczyla Marike :-) Ta ostatnia pozycja na PSA jak to nazwalas to juz do RACZKOWANIA nawet sie nie obejzysz jak zacznie raczkowac :-)

MALENA Izunia wogole sie nie odwraca np z pleckow na brzuszek czy robi to zadko ?
Moja jak tylko ja poloze na plecach to zaraz jest na brzuszku i kwili bo spowrotem juz sie odwrocic nie umie I na tym brzuszku robi kolka wokol wlasnej osi albo podnosi pupe i zgina kolana :-)

KATE moja mama tez jest w szoku jak zobaczyla Marike :-) Ta ostatnia pozycja na PSA jak to nazwalas to juz do RACZKOWANIA nawet sie nie obejzysz jak zacznie raczkowac :-)

ona już od jakiegoś czasu takie pozycje przyjmuje :-) ale nadal rączki nie chcą iść do przodu, kolanka się przesuwają, ale rączki uparte i tylko do tyłu się oduwają :-D:-D:-D

ona już od jakiegoś czasu takie pozycje przyjmuje :-) ale nadal rączki nie chcą iść do przodu, kolanka się przesuwają, ale rączki uparte i tylko do tyłu się oduwają :-D:-D:-D

Mój M powiedział OOOO JEZUSICKU KOCHANY,AKROBATKA!!:rofl2:I nie mógł uwierzyć,że niedawno skończyła 5 mies.w jego 8 letniej karierze zawodowej jeszcze takiego dziecka nie miał co by w tym wieku czworaki przyjmowało i w mojej tyż:rofl2:Fajowo:-)

Wogóle. Nawet nie próbuje.
Z brzuszka na plecki parę razy się udało, ale przez przypadek.

Moli - mam się martwić, czy nie?
Nasz Bartek to przewraca się tylko jak ma w tym interes:laugh2: np. tata stoi tak że lepiej byłoby mu patrzecć z brzuszka albo do telewizji. Sam ładnie przewraca się na boczki np. do zabawek.

Dziewczyny moja niunia ma 5,5 miesiaca i jakos nie bardzo ma ochote sie przewracac. Jak lezy na pleckach to kladzie sie na boczki lub kreci jak wskazowka od zegarka:-)
a jak jest na brzuszku to probuje sie czolgac i jak jej nie wychodzi to sie zaraz wkurza...Siedziec chce juz sama..jak ja klade na pleckach to sie tak do lopatek podniesie, ale juz dalej nie ma sily i musze pomoc...:-D Myslicie, ze z tym przewracaniem to problem?? Pozdrawiam

reklama
I tak jest najbardziej postepowa wsrod pazdzioszkow :tak::-D
Mój M powiedział OOOO JEZUSICKU KOCHANY,AKROBATKA!!:rofl2:I nie mógł uwierzyć,że niedawno skończyła 5 mies.w jego 8 letniej karierze zawodowej jeszcze takiego dziecka nie miał co by w tym wieku czworaki przyjmowało i w mojej tyż:rofl2:Fajowo:-)
NO TO KATE JEST PEWNIE JESZCZE BARDZIEJ DUMNA Z MARIKI PO TWOICH SLOWACH :tak:
Wogóle. Nawet nie próbuje.
Z brzuszka na plecki parę razy się udało, ale przez przypadek.

Moli - mam się martwić, czy nie?
Moze zapytaj o to pediatre
A MOZE MOLI NIECH SIE WYPOWIE ??????????????????????????
Dziewczyny moja niunia ma 5,5 miesiaca i jakos nie bardzo ma ochote sie przewracac. Jak lezy na pleckach to kladzie sie na boczki lub kreci jak wskazowka od zegarka:-)
a jak jest na brzuszku to probuje sie czolgac i jak jej nie wychodzi to sie zaraz wkurza...Siedziec chce juz sama..jak ja klade na pleckach to sie tak do lopatek podniesie, ale juz dalej nie ma sily i musze pomoc...:-D Myslicie, ze z tym przewracaniem to problem?? Pozdrawiam
I TAK ROBI WIELKIE POSTEPY :tak:

U mnie caly cvzas to samo Z pleckow na brzuszek non stop i na brzuchu rozne dziwne figury wyprawia ale z brzuszka na plecki ani mysli :sorry:

Do góry