reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
na razie mam tylko takie ale jak wrócę do domu to wkleję więcej.

Załączniki

• bf3a965cc3.jpg
    bf3a965cc3.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 40
oj jak pieknie!!!!!!:tak:
a moj zrobil w koncu postep.wyobrazcie sobie ze moj leniwiec zaczal sie przewracac z plecow na brzuszek, odwrotnie tez mu sie kiedys udalo ale chyba ma skleroze:-p

SLICZNIE jejku ze On sie juz tak utrzyma w tym siedzeniu ? SZOK :szok:Czekamy na wiecej fotek
oj jak pieknie!!!!!!:tak:
a moj zrobil w koncu postep.wyobrazcie sobie ze moj leniwiec zaczal sie przewracac z plecow na brzuszek, odwrotnie tez mu sie kiedys udalo ale chyba ma skleroze:-p
Asiu no i widzisz Rafalek jak sie rozpedzil to i odrazu z brzuszka na plecki a moja juz od dawna z pleckow na brzuszek ale Spowrotem juz nie :baffled:

ślicznie:-)

A u nas Bzrtek zaczął ręce wyciągać np. jak jest u mnie i M go chce wziąść to mówi : chodź Bartusiu do tatusia no chodz i wyciąga ręce w stronę małego to Bartek też wyciąga ręce i odpycha się ode mnie. :-)
Albo czasem wtula się w nas, kładzie ręce dookoła szyi i kładzie główkę!:-)

czesc dziewczyny gratkdla maluszków. NASZ ANTOS JUZ RACZKUJE ZASUWA PO MIESZKANIE JAK TORPEDA. JAK BEDE IC CHWLKE WKLEJE ZDJECIA I FILMIK. DZIS UCIEKŁA BABCI .

MARMA fajnie sobie siedzi
BLOND widzisz, teraz pójdzie jak burza!!!
AGAMIR gratki!!! chyba pierszy paździoszek raczkujący???

Mariczka też już od dłuższego czasu wyciąga ręcę jak chcemy ją wziąć. Jak jem przy stole i trzymam ją na kolanach to otwiera buzię za każdym razem jak ja biorę widelec do ust. I śpi teraz na boczku lub na brzuszku. Do raczkowania gotowa, ale nadal rączki nie nauczyły się przesuwać do przodu :), a siada nadal z pozycji półleżącej, ale podtrzymuje się mnie i tak siedzi :) :) :)Dziś zdjęła sobie na spacerze czapkę. A jaką ma zabawę teraz w domu balonem z helem. Trzyma za sznurek i potrafi tak sobie nim pociągać przez godzinę obserwując poruszający się balon... Ubaw niezły! I włącza sobie sama grającego ślimaka waląc w niego rączką.

reklama
Do góry