reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Masz racje...
No to zeby nie było. Hanka w koncu dziś na moment przyjeła pozycje do raczkowania i jestem z niej dumna;-)

hahaha cyrk!!!
żartujecie sobie nikt nie pozwoli sobie na upomnienia żadna matka!!! bo kazda wiec o dla jej dziecka jest wazne!!!i nie skrzywdzi go !!a jak ktoras mamusia ma swoje zasady to jej sprawa i niech na sile innym ich nie wpaja a tym bardziej krytykuje!! to tyle dobranoc

Dajcie już spokój bo naprawde robi sie nieprzyjemnie. Halo zobaczcie od czego jest ten wątek i prosze sie stosowac ;-)

jak napisałaś HALO,to odrazu zanuciłam HALO,TO JAAAA,LECĘ DO CIEBIE ŚWIATŁOWODEM,MAM DO PRZEBYCIA DŁUGA DROGĘ,HALOOO TO JAAAA:cool2:

a tak poważnie,to się dołączam to Elwiry i cytuję "od czego jest ten wątek i prosze sie stosowac ;-)"co by wątek nie wymarł śmiercią tragiczną,bo jak ten umrze,to następne też zaczną:-(

KATE odemnie rozkaz MASZ NADAL TUTAJ DO NAS PISAC :-)

KONIEC Z KLOTNIAMI :-)

Gratki dla HANKI I BARTUSIA :-)

MAKSIOWA oliwka sie od wczoraj rozbujala i robi BUJU BUJU jestem ciekawa kiedy wystartuje :-)

reklama
DOROTKA mój jakoś nie chce na czworakach wystartować. Nic nie kuma nawet jak głupia chodziłam wokół niego żeby mu pokazać ale patrzyła na mnie jak na wariatke:-p

Do góry