reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Madzia to ostatnio widowni potrzebuje do zabawy:dry: Nauczyła się składac wieżę z kółeczek, układa kubeczki, zaczyna dopasowywac kształty z czego bardzo się cieszę:-) Jest tylko małe ale: muszę siedziec koło niej i bic brawo jak coś jej się uda:sorry2: Artystka:-D

reklama
Gratki dla zdolniachów:-):-):-)
Lolo szlifuje....łobuzowanie;-);-)No i uwielbia zabawy ruchowe tzn.przewracanie, skakanie i najlepiej po mamie:tak::tak:

Sikoreczka a to dobre.....u nas jest tak, że Lilka sama sobie bije brawo...
Bodzinka łobuzowania nie zazdroszczę....trzymaj się dzielnie kobieto

gratki dla zdolnej madzi(no po prostu przy widowni az chce sie robic;-))
bodzinko u mnie to samo w lobuzowaniu moj syn jest geniuszem:angry:a to na lawe na stolik od kompa na kibelek no wlezie zawsze tam gdzie sobie krzywde moze zrobic rany juz momentami mam dosc:-(
ostatnio na spacerze wywalil sie na zwir i zamiast pierdola rece wyjac przed siebie to prosto na maske polecial otrzepalam go nawet nie kweknalna szczescie sladu tez nie bylo:baffled:
a lilcia to brawami po prostu sama sie nagradza:tak:

Brawa dla Madzi! cos mi sie zdaje ze artystka bedzie...skoro juz potzrebuje publicznosci :-)
Aniu Kubek tez sam sobie bije brawo..a najczesciej jak klaskaja w tv to on tez ;-)
A lobuzuje...echhh zebyscie widzialy nasze m jak Kuba powyciaga wszystkie zabawki porozwala i potem ejszcze przyniesie ubijeczke do ziemniakow, trzebaczki itp przyrzady z szuflady z kuchni ....bajzel a kolkach :angry:
A od kilku dni wlazi na lozko...czasem jak mu zakaze uslucha ;-)

A moje dziecko ostatnio tak biegało na podworku ze nos zadarty;-) Wkleje pozniej zdjecie do galerii jak ciekawie wygladala:tak:

Moja córcia mnie zadziwia:tak: Bawiła się w pokoju i słyszę że wyciąga zabawki, że coś tam gra itp. Przyszła do mnie a potem ja poszłam do pokoju dzieci i patrzę a tam ani jednej zabawki :szok: Madzia się pobawiła a potem wszystko powciskała do szafek:-D Mam nadzieję że jej sprzątanie po sobie w nawyk wejdzie:cool2: Potem zdjęła sobie skarpetki i..... założyłą je psu :szok: (że on jej nie uciekł:confused:) No ale karmienia gazetą już nie zniósł:baffled:

reklama
Madziunia jak zwykle zadziwia.Gratki no i biedny pies....Choć, jak jej nie uciekł to może mu w łapki zimno było????

Do góry