Hej jestem 12 po transferze wczoraj miała betę pozytywna od wczoraj lekko krwawilam dziś już wiecej biorę tagze do tego żel dopochwowy i niewiem czy to skrzepy czy żel i jKos mi się wydaje że poronilam miał ktoś tak pozdrawism
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to są bardziej brązowe plamienia czy czerwona krew? Może zadrapalas się aplikatorem, może za mało progesteronu, może to ciąża biochemiczna. Umów się do lekarza, odpoczywaj. Masz duphaston? Przy plamieniach, progesteron dopochwowy nie wchłania się za dobrze.Hej jestem 12 po transferze wczoraj miała betę pozytywna od wczoraj lekko krwawilam dziś już wiecej biorę tagze do tego żel dopochwowy i niewiem czy to skrzepy czy żel i jKos mi się wydaje że poronilam miał ktoś tak pozdrawism
Hej wiesz jutro mam znowu na betę termi. Więc zobaczymy ale krwawienie ustalo! KREW była raz normalna raz jasna do tego miałam ból jak Na miesiączkę ale wszystko ustalo zrobiłam jescze dziś test ciążowy wyszedł pozytywny już sama zglupialamA to są bardziej brązowe plamienia czy czerwona krew? Może zadrapalas się aplikatorem, może za mało progesteronu, może to ciąża biochemiczna. Umów się do lekarza, odpoczywaj. Masz duphaston? Przy plamieniach, progesteron dopochwowy nie wchłania się za dobrze.