Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nike wiem czy masz chłopca czy dziewczynkę, ale u mojego synka hitem była seria "Mały chłopiec", teraz ma 2,5 roku i w sumie lubi wszystkie książeczki z tej serii, ale jak był młodszy to pierwszym hitem był "Wóz strażacki Jacka", a potem w sumie każda kolejna mu się podobała. Akurat ta książeczka ("Wóz strażacki Jacka") wyróżnia się z serii, bo jest rymowana, a jednak większość książeczek z serii nie ma rymów. Zresztą moja córeczka ma teraz rok i 3 miesiące i też uwielbia książeczki z serii "Mały chłopiec"Hej, szukam książeczek dla 12 msc dziecka. Bylam w paru sklepach, zazwyczaj książeczki są od 2rż, i mają kartki. Ja szukam czegos w grubej oprawie, zeby dziecko moglo swobodnie nimi operować, czegoś rozwijającego, co jednoczesnie nie bedzie nudne. Jakie książeczki lubią wasze dzieci? Co polecacie?
Znam tylko pucio i kici kocia, a mnie szczerze mówiąc obie nie zachęcają.
Również polecam.Nie wiem czy mogę tu polecić, ale na fb jest profil "Aktywne czytanie. Książki dla dzieci i młodzieży" nieskończona ilość polecajek![]()
Moje córki też wałkowały "Małego chłopca" z wielką miłościąNike wiem czy masz chłopca czy dziewczynkę, ale u mojego synka hitem była seria "Mały chłopiec", teraz ma 2,5 roku i w sumie lubi wszystkie książeczki z tej serii, ale jak był młodszy to pierwszym hitem był "Wóz strażacki Jacka", a potem w sumie każda kolejna mu się podobała. Akurat ta książeczka ("Wóz strażacki Jacka") wyróżnia się z serii, bo jest rymowana, a jednak większość książeczek z serii nie ma rymów. Zresztą moja córeczka ma teraz rok i 3 miesiące i też uwielbia książeczki z serii "Mały chłopiec"
Synek w młodszym wieku lubił też bardzo "Księgę dźwięków", a córeczka do niedawna uwielbiała "Baw się i dotknij. Na wsi." W wieku już nieco starszym niż rok synek uwielbiał "Pucia" (te duże ksiązki z głównej serii, małe na nim nie robiły wrażenia), wszelkie książki ze zdjęciami pojazdów, maszyn budowlanych itp, "Wydaje mi się, że widziałem Pingwina", "Bardzo głodna gąsienica" i pewnie jeszcze trochę by się tego znalazło, ale te mi jako pierwsze przychodzą do głowy![]()